Pappa



Så sjukt himla söt. Tänderna var det första jag såg på bilden, vilket gjorde så jag för en sekund trodde att det var jag på bilden, haha. Våra snea och konstiga tänder är ännu mer lika nu, det som är så charmigt med oss Englundare.

Mitt sällskap ikväll



Cptjej som gullposar med glass. Är dålig på att vara rastlös ikväll, men det är ändå rätt skönt att bara ligga i soffan och vara, tjock? Helg efter denna vecka sitter ju inte heller helt fel. Imorgon ska jag och Jenkiz till tuna park och göra ett repotage, blir nog asbra. Nu ska jag fortsätta göra ingenting med lite entourage. Puss och kram.

Nolltvå








Igår när jag gick till skolan, snabbt och raskt som alltid, så ramlade jag omkull i nyfors. Just då tänkte jag: "fyfan för mitt liv". Inte kom någon och hjälpte mig heller, måste ju ha legat där i en minut i alla fall. (Haha det måste sett väldigt, väldigt kul ut.) Ville ba säga det. Kompenserar min dåliga bloggning med mina bilder. Haha, hatar min blogg. Fast jag gillar den ibland.

(Bild 3: Nytt badkar! Kan bada igen!!!!!!)

I ain't gonna change



Kommer sakna er!!!!!!! *ledsen*


En mysig



Inatt sov jag så jävla bra, vaknade inte en endaste gång inatt och det var så jävla skönt att sova ostört för en gångs skull. Har sedan jag vaknat; damsugit, tvättat tangentbordet (haha, snusk... tog kanske 30 min) inprincip sprutat ajax i hela mitt rum och skrubbat samt duschat. Sängen är också ren och hela mitt rum luktar så himla gott nu!!!! Funderar på att plugga lite idag också nu när jag har varit så väldans vettig, fast näh. Vi får se.

Fina!!!!!




Har haft en bra helg och känner att inatt måste jag sova ut för hela jag värker. Huvudet värker, har haft ont i nacken i snart en vecka och ryggen är paj, tror jag skulle behöva en rejäl massage. Film nu och sen ska jag sova!

Häst


Hahha! Kul ju.

RSS 2.0