Som i förvåning över en elektrisk chock genom skelettet som slog sönder våra liv till ett fullständigt normalt tillstånd där allt är trasigt

Kents nya album är nog det bästa som har hänt mig på ett bra tag. Och att jag har äntligen blivit frisk efter några hemska, snoriga, hostiga dagar. Midsommar inkluderas där, helt sämst var den.

"Jättelängesen"

Har: en känsla av sandpapper i halsen, feber (igen....), bränt min mat, bränt mig i munnen efter att ha ätit min brända mat och har nu väldigt väldigt tråkigt. Kan inte bli bättre skulle jag nästan vilja säga. Ska fortsätta dricka massor med vatten så att jag inte blir supermegasjuk eller något, blööölölölö.

Dagens bästa: min kära mor som köpte glass till mig och min hals innan hon åkte till jobbet.


Hejsan mamma och pappa



Äntligen funkar mitt internet igen, kult! Lägger kanske in lite bilder senare från helgens firande av Paulina. Om jag orkarrrrrrr. Hejdå kaffe nu.

Ge mig en ny drog som tar mig nånstans, jag behöver en ny medicin och ett nytt land. När jag faller lycklig och fri var det falskt alarm, falsk marknadsföring. Men även inbitna lögnare har sin charm.


F18



Idag är det min vän Paulinas dag, 18 år idag! Sen jag var en liten skitunge på kanske 4 år har jag känt denna tjej, helt fantastiskt tycker jag.

Kriget med mig själv



Kom i brevlådan idag, är glad nu! Hatar dock mina tår. Eller ja, fötter överhuvudtaget är bland det värsta jag vet. Men skorna är ju fina.

S03E01



Ett års väntan, gissa vad jag ska göra nu?!!!!!!! Är så glad haha ni anar inte.

Tryck på bildn



Åh, vilken grej! 30 juni släpper Kent nytt igen. Hm, tråkigt att man inte har tickets till parken-spelningen ändå.

-

Bra:
Var hos Pauli igår och hade det trevligt.
Har ungsbakade chips och festis. Drycken alltså, har inte fest eheh.
Har laddat ner massor bra filmer som jag ska kolla på

Roligt:
Se alla glada studenter. Nästa år är det min tur!!!!!!!!!!
Slog mig själv i käften med knytnäven igår hahah, ren klantighet. Har ett irriterande sår i min mun nu.

Sämst:
Är kall, trött och sjukt äckligt seg. Vad hände?
Slösade nyss ca två timmar av mitt liv genom att kolla på filmen Dear John.


Society



Skolavslutning idag, nu har jag mitt sista sommarlov. Känns helt knäppt att det är det sista, för sen går man ju faktiskt ut. Men med tanke på att jag varken har jobb eller speciella planer så äre väl bara att njuta så gott det går, blir nog inga som helst problem.

Oh brooklyn sun





Idag har jag varit ute hos min söta mormor och firat henne. Blev jordgubbstårta, kakor, bullar, mat (sprängs snart) och även diskussion om skjutdramat som händer på Grey's haha. Jävla skitprogram som morfar säger, man blir bara upprörd. Nåväääl. Är skittrött och tänkte att jag skulle lägga mig och dö i soffan en stund nu. Imorgon är det skolavslutning också, så jävla värt!!!!!!

Christian



Har setat och kollat på den här dokumentären på svtplay och gråtit ihjäl mig själv, har nog aldrig sett något sötare i hela mitt liv. Hade bara sett ett klipp av några snubbar krama ett lejon på youtube tidigare, men nu är det ju ännu bättre när man sett och hört historian bakom. Åh, vill också krama ett mysigt lejon. Tänk bara att ha en sån kontakt med ett sådant djur, helt sjukt ju. Blir helt faschinerad och rörd, och djup tydligen. Kolla här nere om ni inte pallar kolla på en 44 minuters lång dokumentär och gråt med mig.


Kakkotulo





I fredags drog jag med till Paulis husvagn i sundbyholm med henne och Anica och vi var riktiga country girls. Om man bortsett från alla spindlar, myggor, humlor, getingar (+bo) och kanske andra okända kryp så var det asvärt!!!!! Vi satt i förtältet och åt och drack gott, pratade, tog årets första dopp och gick hem barfota i galet grus och kissade överallt. Har även fått monster myggbett, varit så jävla kall och sovit som en röv och luktat bajs dagen efter. Men somsagt, värt! Lördagen, min moders födelsedag var också grym, även om jag inte fick något av den där jävla daimtårtan. Haha..

RSS 2.0