Kanske råkade följa med mig hem idag



Känner att jag inte har något vettigt att skriva här idag. Kanske för jag inte är så vettig av mig??? Sova ska jag i alla fall göra nu. Nattinatti.


Hahahaaa



Paulina: Ska draför lite här.. *drar i skynket till ett provrum*
Paulina: Det är väl din mamma som är här inne ellerhur?
Jag: Ne jag vet inte.
Mamma från provrummet brevid: Vad gör ni?
Paulina: *springer iväg*

Skitstövlar



I helgen har jag: blivit bjuden på goa drinkar, vart på 50års fest, skrattat, sjungit med Mellis + Paulinas pappa och hans band, pratat gamla minnen, gjort bort mig, nästan slagit ihjäl mig i en skogsväg, varit arg, berättat samma historia till sammanlagt 5 personer, fått höra att jag är inte bara vacker på insidan utan på utsidan också, fått hysteriska myggbett, hört ordet "liksom" ovanligt mycket, luktat bajs och varit happihappi.

Idag var det då skolan som nu har liksom börjat på riktigt. Var inte så jobbigt då jag och Jenny började 15.00 och slutade 16.15. Imorgon är väl inte direkt lika fantastiskt men det grejar man nog. (2 och en halv timma text på morgonen, helveteeeeee)

But why would I want to do a thing like that? I chose not to choose life. I chose somethin' else.


Så. Jävla. Snygg.

Här får man va på alla sätt

Idag började skolan. Idag var jag uppe klockan 07.40. Hur trött är man inte. Satt och lyssnade på massor prat i aulan och fick sedan sitta i ett klassrum och lära känna våran nya lärare Hazel. Nu ska lägga mig i soffan och kolla på någon film och kanske sova lite. Behöver inte gå upp tidigt imorgon för då är jag ledig HIHI.

Woulda coulda shoulda

Borde gå ner till stan och köpa block och saker till skolan och vara pepp och glad att "komma tillbaka till vardagen". Borde. Fan va fult ord egentligen, låter som ett norskt ord för bord HEHE.


MUSE

 
Vill se jätte jätte jätte gärna i oktober. Synd att jag alltid är så sämst och inte har någon att gå med. INGEN SOM ÄR SUGEN ELLER :(

I am




Kollade på 7 pounds och jag minns inte när jag grät så mycket till en film sist.

Paulina

- Fatta va chill om du va en kille?
- Jaa! Sen skulle jag lätt vara lika snygg som typ Jude Law!
- Och jag skulle vara Johnny Depp.

Hahahha <3


Jätte intressant

Denna kväll har Jenny och jag har setat och glott på Blair witch prodject och jag dör liiiite.

He-heeeeeeeeeeeee


Värsta schemat jag sett. Fattar inte allt dock och vet inte hur det blir med alla individuella val men ändå. Aldrig någon sovmorgon heller.... Hatar medieprogrammet. Hatar skolan. Vill ha lov föralltid.


Fredagsmyset

Just nu sitter jag och lyssnar på musik och snart kommer Jenkanbenkan hit. Tänkte att vi kunde vara utstötta tillsammans idag. Hahahe.


21 jump street


Är fan bra. Mysigt med massor regn idag tycker jag.


Pusse


Ohhhhhhhh



Idag var jag uppe med tuppen och drog ner till stan med Jenkan. Ne ok inte med tuppen kanske men jag var uppe skapligt och det var jobbigt och jag är så trött nu så jag tror att jag kommer att dö. Känns som att klockan är typ 8 på kvällen haha men fan den är ju bara 4. Segt somfan. Ska lägga mig i soffan och sova/kolla på Flyga drake. Hoppas den är bra annars blir jag arg.

920811

Idag så blev ju jag faktiskt 17 år gammal så det har vart lite folk här idag och jag kommer bli tjock efter idag med tanke på att jag har ätit massor kladdkaka och annat fika. Plus att vi grillade korv nyss. Fräshing där. Men ähhhhhh.

Roligast idag var nog ändå morfar för han är så rolig och jag skrattar typ åt allt han säger, speciellt när han säger "Ne nu skiter jag i detta" och lägger en prutt och drar. Eller tror att Paulina är någon av min mammas 40+ kompisar. Hahaha.


Katt/troll/spindel-kvinna

(Mamma pratar i telefonen)
 - Ja sen när jag städade såg jag ett spindelbo vid byrån i hallen och jag kunde inte dammsuga upp spindeln när den bodde där och allt...
(Jag står precis där i hallen och får panik och avbryter)
- ...Skojar duu? Är den kvar?!
- Jaa men den bor ju här.
- Nej, jag bor här!
- Men det är en lyckospindel, Cassandra.
- Som den som bodde i toan?
- Precis.

Det finaste jag vet


Nu har jag städat hela mitt rum. Överallt! + Lite till för jag råkade spilla saft bakom hela sängen. Nu ska jag bara byta sängkläder, sen ska jag hoppa in i duschen. Sen blir det Beck.

-

Igår kom Paulina hit och vi har kollat på Baksmällan och vart rädda för spöken. Filmen var väl inte så himla kul som alla säger men ok. Nu ska jag städa hela mitt rum. Fyfan va tråkigt, fast brukar bli helt ok om man har lite musik till. Hehe. Mamma har bakat världens godaste kladdkaka också och köpt annat gott, för jag fyller fan 17 imorgon. Stortjej.

Föressten tycker jag att folk kan sluta skriva/säga/heta på msn att skolan börjar snart och att sommaren är över. Får ångest :((((((((( Dock gjorde jag ju nästan samma sak själv nu, men det räknas inte tycker jag.

Ibland gör man absolut ingenting men det blir fel ändå


Såg ett stjärnfall idag, spännande inte sant? Önskade mig en sak också, spännande, spännande. Nu går jag och lägger mig och lägger in en trött-tjej-passande-bild till och med. Nattinatti.


Fy faaaaaaan


Tråkig tjej

Cpdagen slutar med att jag sitter med chips och kollar på Harry Potter. Ensam. Hehe, lite chill äre väl ändå ja. Samtidigt hör jag massor fulla människor här utanför, gissar på att det är personer som kommer från eller är påväg till åfesten. Haha shit, Eskilstunas häftigaste grej? Pallllla.

I'm in love with a robot


-

Fattar noll. Satt nyss och rensade digitalkameran och hittade typ 3 inspelningar när jag säger "Vafan håller jag på mäh?" I någon konstig dialekt. Hahah. He. Aja. Nu ska man väl duscha eller något snart och göra mig fräsch. Mamma jobbar vilket gör att jag sitter här hemma ensam inprincip hela dagen, typ vad händer folk?


-

Hatar att det blir så jääääääääääävla varmt i mitt rum såfort det blir typ plusgrader ute? Alltså, ni fattar inte hur irriterande det är. Sitter jag och bastar eller sitter jag i mitt rum som är en bastu? HM. Går och lägger mig snart ändå, är väldans trött kan knappt hålla ögonen öppna.


Igår kanske











-

Hej bloggeeeeen. Idag har jag sovit bort hela dagen och Paulina har vart här hos mig och vi har skrattat, hyrt världens sämsta skräckfilmer och druckit te på balkongen osv. Haft det allmänt bra, liksom. Imorgon ska jag försöka vakna skapligt och dra ner till stan, sedan blir det lite krök på kvällen med mina favvistjejer. Brabrabra hejdå!


I hear again the songbird weep below his tone, won't you meet me out in the moonlight alone?


Det skulle vart du


RSS 2.0