Thinking too much can only cause problems

Önskar att jag hade några bilder att visa men jag tar ju aldrig med mig min kamera, som ni kanske har märkt med tanke på att min blogg numera består av 80% cambilder. Ska bli ändring på detta. Varför jag skriver detta är för att jag har haft en bra helg mestadels som jag gärna skulle kunna berätta om, men utan bilder känns det så långt och tråkigt så jag orkar inte. Haha.

Jag idag:


Tack för idag Nanna, tillägnar denna till dig.

Idag är jag glad


För idag sov jag, för en gångs skull, länge! Hör och häpna mina vänner. Det behövdes! Nu har jag duschat, fixat mig och äter just nu banan, fil och dricker kaffe. Bästa. Kombon. EVER. Strax ska jag träffa Nanna så ska vi ta en promenad till Tuna Park, så ska äta upp sista nu och göra mig redo.

Bra helg:

Igår kom Paulina hit, vi käkade lite och tog några glas vin innan vi mötte vi upp Jenny osv. och begav oss till häääftiga Lotus, vilket var överraskande bra. Lyckad kväll tycker jag!! Idag har jag inte alls varit så jättepigg, men fick i alla fall ett uppiggande besök av Johanna senare, så har ju ingenting att klaga på. 

Nu vet ni det och nu ska jag sova, är så himla trött. Godnatt.

Wanna have fun, girlz


Jättebra skiva att lyssna på i bilen, rekommenderar den starkt!

Min kväll



Så. Jävla. Bra.

Blölölölöö


Här ser man ju hur håret blev lite bättre. Ifall nån ville se tänkte jag.

Är förövrigt heeeeeeeelt slut. Gick upp vid 7, gick sedan fram och tillbaka till valhalla i hets-takt då jag var sen och inte hade tillgång till cykeln, vilket sen ändå blev helt i onödan. Alltså, jag gick dit på kanske 20 minuter från mig och mitt ansikte var sprängrosa för jag hetsade så mycket i regnstormen. Haha, grisen. Så ja, jag var ganska arg på hemvägen sen... Efter detta åkte jag och mamma ut till hållsta för att fira morfar. Kom hem för inte så länge sen nu och jag kommer nog somna här i soffan snart. Ont i fötterna har jag också. Ganska roligt att jag har typ tusen par skor, men inga bra skor att gå mycket i. Måste ändra på detta snarast. (För jag tränar ju SÅÅÅ mycket............)

Change is good.... eller?



Fy-faan vad jobbigt det är att färga håret själv med mitt hår, det är för långt för att färgas själv. Brukar vanligtvis få hjälp men idag fick jag klara mig själv. Nöjd är jag i alla fall!!! Hade inte färgat håret på ca 2 år kanske, vilket resulterade i en enorm utväxt som blev extra tydlig tack vare att halva mitt hår hade blekts av solen. Ska tillägga att jag gillade mitt hår så väldigt mycket, men började bli trött på't nu. Älskar ju mörkt hår och har på sistonde inte sluta tänka på hur fint det skulle vara med mörkt hår nu till hösten. Så ja, så fick det bli tillslut.

Inte världens bästa bilder kanske, var ju mycket ljusare ute när jag tog före-bilderna. Resultatet är mycket finare i verkligheten i alla fall!

Pannkakor, regn och alfapet


Jag vann, vill jag också tillägga. Är grym på alfapet, oftast, OCH på att göra pannkakor. Har dock inga bilder på mina fantastiska pannkakor som vi åt idag, men tror ni förstår ändå.

Äh


Heeeeeej! /Mizzy

Hon ville så gärna vara med i min blogg, så jag sa okej då.

Watch my back so I make sure you're right behind me as before


RSS 2.0