Fina tycker jag


Bamse



Mysig och go som vanligt! Nu ska jag också sova för här kan jag inte sitta, godnatt catloverz.

A dream come true


Idag: "Du har så fina händer Cassandra, ser ut som häxhänder!"

Hahaha, bara mamma som kan få ut sig något sådant och sedan påstå att det är en komplimang.

Please don't stop until my heart no longer screams

Vilken seg dag, helt otroligt. Har setat vid datorn alldeles för länge och jag tror att det är dags för mig att hitta på något annat, som att plugga kanske? Nä juste, behövs inte. Denna vecka är rätt lugn och skön faktiskt.

Wowowow, trodde aldrig jag skulle kunna skriva så på ett bra jävla tag! Skön... t.


Lite mer från igår






Två fina från igår



:-D

Sitter och skriver min biologiuppgift tills imorgon och blir lite äcklad då jag skriver om bakterier. Inte så jättebra för min lilla bakteriefobi som uppstår vid vissa situationer kanske. Har lärt mig att en fjärt innehåller flera tusen bakterier, till skillnad från en puss som innehåller några hundra. Blä. Tänk på det nästa gång ni släpper en smygare i hissen/klassrummet/på fezt osv.

Mizzy


Hope you're not lonely without me



Först underbar musik (precis som filmen, into the wild) och sen från ingenstans dyker världens vackraste man upp. Även fast han bara står där och spelar lite så ja, är det ju Johnny Depp. Även om han bara stod och peta sig i näsan skulle det vara fantastiskt.

Slutsats: där skulle jag vilja vara!

Aftonbladet:


Blir så himla ledsen och förstörd av vargjakten, precis lika förstörd jag blir av allt annat skit som människor håller på med. USCH.


2011



En kass nyårs-bild från inatt. Det var en helt ok nyårsafton, roligast hemma hos Johanna där hon och Jenny hade fixat så fint. Ska lägga ut lite bilder sen tror jag men orkar inte riktigt hålla på nu hehhhhhhhhhhhhe. Hade bara en konstig tvångstanke att slänga upp ett inlägg innan det blev 2:a januari. Katastrof! Måste ju skriva ett inlägg 1:a januari liksom. *KnaZiG tjEj*

RSS 2.0