Illa

Sitter försöker skriva min text till engelskan. Går inge vidare. Skriver om kineser med väldi små fötter, "Chinese foot binding". Helt vidrigt, får obehaglig känsla i fötterna samtidigt som jag vill spy.

Föräldrarna la först sina små döttrars fötter i varmt vatten, sen så böjde dem fötterna för deras egna skull så dem i framtiden skulle kunna få en man. Små fötter var liksom grejen, ingen skulle vilja gifta sig med en tjej med stora fötter. Dessa fötter fick de sen endast visa för sina män och de stoppade även foten i mannens mun, det sågs som det typ sexigaste i hela världen. Ja, helt sjukt. Dessa kvinnor kunde knappt gå alltså, och när dem hade varit "olydiga" så stampade männen på deras fötter som straff. AJ alltså.


Tänk att stoppa en såndär i munnen! Hehe.

och tomma fönster står och slår nu natten lång (jag vill ha dig, jag är din jag är bara din)



Har rensat min garderob idag, faktiskt. Jag är så duktig. Fick lite ångest bara när jag såg hur lite kläder det vart kvar, hehe... Annars ska jag nu faktiskt gå tillbaka till tvn och kolla på Svenska hollywoodfruar. Maria Montazami är ju helt fantastiskt underhållande och söt.

Honey you are a rock



Igår så sov jag hos Paulinagullet och det var bara så bra att bara vara. En typisk kakanpaulina-kväll ungefär. Dipp inblandat såklart hehehah! Vi hyrde lite filmer också, b.la världens kanske sämsta jävla film "en shopaholics bekännelser". Alltså alla som säger att den är bra är fan helt sjuka i huvudet. Hahah ne men ok tog i liite där, men fan vad arg jag blev. Fan vad jag svär.

Ja men det har varit bra hela helgen alltså. Jobbigt att den är över, men börjar ju faktiskt 12.20 i alla fall. Herrå!

Kissmiss



Hahihihi titta vad tjock och fin han är. Som en stor mysig kudde ungefär. Fast med öron, tassar, svans och såntdär då.

Fanfanfan

Inatt hade jag en asbra dröm. Jag drömde att Thåström spelade på torget. Han spelade på en läktare, alltså han gick runt på läktarn och sjöng och sen var det bara jag och en annan tjej där så jag satt precis framför honom. Han sjöng mig rakt i ögonen och jag satt och grät. Sen efter fick man komma hem till honom och skriva frågor på en lapp. Jag kommer inte ihåg så mycket mer än det förutom att jag hade problem att hitta en penna hemma hos honom som funkade att skriva med, men jag hittade tillslut en svart tuschpenna som var helt ok. Haha.

Nåväl, nu måste jag faktiskt plugga. Äckelplugg. Äckelskola.

"Ska fan döda dig, gubbjävel.. piece of shit!!!"

Ganska intressant och sjukt störande att lyssna på fulla och hysteriska människor som tydligen gillar att hänga här på parkeringen. Mest bara störande. Hela kvällarna. Hhhhhhhhhhhm. Vill sova.




Blir ju helt förstörd. Säsong 3, nästa år? Maj/juni? Ååhhhhhh :((((

"Tänk att suga på hennes......... fötter"

Saker jag hatar med att ta skolfoto är; 1. Att sitta längst fram. 2. Att dem som fottar alltid ska vara såhär "Ahhfan skitbra, le lite nuråå! Ah fan underbart! Där satt den!" Haha så jävla irriterande, börjar man ju bara skratta. Ah men grejen att jag ville komma fram till var att både 1an och 2an inträffade idag. Hatar skolfoto.

Nu ska jag kolla på True Blood och äta mat. Herråå


Your love will be safe with me


Pppppretty young thing

Jag är klaaar med textuppgifterna - pressmeddelandet och likabehandlingsplanen. ÅH VA SKÖNT. Ville bara säga det. Ska laga mat nu, hoppas att det inte blir bränt.

Whoopaaah!!


"Vad fin du är idag, har du mycket smink på dig?"

Denna morgon har jag nog aldrig mått mer dåligt tror jag, hade ont i huvudet igår kväll och när jag vaknade hade den fan gått över gränsen till huvudvärk och bara blivit en fet smärta i hela huvudet. Sov även kanske 4 timmar inatt och det kan jag säga inte uppskattas. Söndagar är ju min sovdag wtf!!! Men igår var kul och det var kul att träffa alla igen, bara att jag tycker att jag är äckligt pinsam hela tiden. Måste lägga av med det.

Men nu ska jag kika på true blood. Hihi har längtat.

Nehe du


Hahah. Jag = fail. Herrå.

Bara en gång till



Kör en sån

AVSLUTA MENINGEN:

Jag har insett att min senaste kyss: är lite ångestframkallande, haha
Jag lyssnar på: Imperiet
Jag pratar: för mycket ibland
Jag tycker om: rätt mycket
Jag avskyr när folk: smaskar, är jobbigt envisa, inte lyssnar när man pratar, avbryter när man pratar, inte är förstående osv
Min bästa vän är: en gullig tjej
Min första vän hette: Michaela, tror jag nog
Kärlek är: bajs

När jag borstar tänderna: gör jag konstiga miner, vet inte varför
När jag lagar mat: är det 90% chans att det blir bränt
Jag tänder på: fint hår + charm
Det sexigaste yrket är: vet ej
Det är charmigt när: ja men nu kommer jag inte på något
Jag är rädd för: spindlar och människorna i nyfors + spöken
Den värsta känslan är: när det är så jobbig stämning så man inte vet vad man ska göra/säga så man mest bara vill dö typ
Den bästa känslan är: när man är nykär, när man har gjort någonting man är riktigt stolt över, osvosv finns nog rätt många
Jag är bäst på: att baka kladdkaka
Jag är sämst på: att laga någonting annat hehe
Om jag va ett djur skulle jag vara: katt! chill sova hela dagarna!
Om jag va en insekt skulle jag vara: en larv! så blir man en fjärill sen haha
Om jag vore ett redskap skulle jag vara: ?
Jag kommer alltid att vara: jag!
Det finaste som finns är: kärlek eller vänskap I guess!
I sommar: har Paulina gjort min dag varje dag nästan
Sist jag grät var: ett tag sen, kommer faktiskt inte ihåg
När jag vill tänka går jag: och lägger mig i sängen med musik på
När jag bakar så bakar jag: kladdkaka?
Min mobiltelefon är: lila
När jag vaknar på morgonen: har jag oftast mitt speciella morgonhumör
Innan jag går och lägger mig: sätter jag upp håret och ställer larmet på mobilen
Just nu tänker jag på att: jag är trött
Idag har jag: varit i skolan, setat och chillat på strömsholmen, pluggat och blivit upprörd hahah
Ikväll ska jag: kolla på Idol och sova

09/09-09

Hej. Har inget att kul att skriva, har skrivit för mycket i skolan idag hehe (fattar verkligen inte inte inte varför jag valde text som inriktning) Nu ska käka och sen måste jag plugga, herrå!

-

Har haft ont i huvudet nonstop i två dagar nu och det är jävligt jobbigt. Ingenting hjälper. Kanske håller på att få svininfluensan? Ne, vet inte. Vet bara att mitt huvud är kaos och jag har noll koncentration och ska kolla på true blood nu. Sen ikväll börjar idol, det är ju kul!!

Alla har fel



Kanske det bästa jag vet för tillfället



Helt fast i sängen i en stor myströja är jag framför True blood ikväll. Känns som den perfekta fredagskvällen för mig just nu. Är helt slut, har fan vart en jobbig dag idag och längtar mest till att bara få sova. Meneh ska i varje fall fortsätta kolla nu för jag kan inte riktigt slita mig ifrån. Ska göra mig lite te också föressten, fy vad gott.

T.k.k.

Kunde ingenting, bara mycket fel. Inget är på riktigt. Eller hur? Varje gång du öppnar käften är det som att se en dålig film man sett förut och varje gång får den här filmen sämre och sämre slut. Man undrar hur du orkar, man undrar hur det kunde bli såhär. Man tycker lite synd om dig, för vem ska orka bry sig till slut?

He can be anywhea

Idag fyller pappa ja så har setat och fikat med min lilla släkt och kollat på min pappas miner när han öppnar sina paket. När det handlar om kläder ser han lite smått ointresserad ut, fast samtidigt lite såhär "Fan häftig den här va" Ah ni fattar. Sen när det är en skiva så skrattar han glatt och sätter på den på en gång. Som ett litet barn! Haha, gulli. Men ja annars så sitter jag just nu och klickar hem lite fina grejer från H&M och ska snart kolla några avsnitt av true blood och dö lite av min magvärk. Hihi. Hejdå.


GRATTIS PAPPA



Du som hade allt att säga säger ingenting

Efter skolan idag har jag vart världens PMS-unge. Började med att jag mötte mamma på stan för min pappa fyller år imorgon så vi skulle kolla på lite saker som vi kunde köpa. Nä, då dög ingenting. Då vill hon köpa fula gubbtröjor som han ändå aldrig kommer använda. Sen går jag hem och är helt jävla äckelsvettig för jag hade lite för mycket kläder på mig för jag trodde inte att det skulle bli sommarväder helt plötsligt. När jag kommer hem har en hylla gått sönder och det ligger kattbajs på golvet sen har man jävla engelskaskiten kvar att skriva klart som inte går bra alls, men jag skiter i den nu så den får vara sämst för jag orkar inte. Mamma gör inte saken bättre när hon kommer och frågar hela tiden om hon får låna datorn samtidigt som jag sitter och pluggar, NEJ DET FÅR DU INTE. Meneh, ska sluta hetsa för jag är lugn nu. Haha.

P.S Thåström är så jävla underbart bra.


JAGÄLSKARDIG


RSS 2.0