Spyr på allt


Varför känns det som att jag inte gör annat än att plugga? Troligen för att det är sant. Ååååååååhhhhhhhhh ser INTE fram emot nästa vecka.

Jaha


Heeej *monsterhänder*

Idag är det studiedag, alltså har jag varit ledig. Kan inte beskriva hur mycket dagar som dessa uppskattas, även om jag hellre hade velat att studiedagen var imorgon på min helvettesdag... MEN jag klagar inte. Klagar lite dock över att jag har plugg som måste fixas idag.

Fick föressten ett sms imorse från min vän som berättar för mig att bästa Bob Dylan ska komma till Peace & Love i sommar! Trodde jag aldrig!!! Blir dock lite besvärad av tanken att åka just för att det blir så mycket pengar och grejer som måste fixas. Men å andra sidan, om jag inte åker kommer jag garanterat att ångra mig för hur många chanser har man att se Bob Dylan live egentligen?


BESLUTSÅNGEST!!!!!!!!!!!!

Hej alla glada


Härligt med sooool. Har plockat fram mina skor jag köpte för ett bra tag sen som inte har använts ännu, borde inte halka och slå ihjäl mig nu i dem. Fattar inte hur ni som går omkring med tygskor på vintern klarar er?!

Nu måste jag gå. Hejdå.

My ZAZZY catz


Sittandes i min soffa i sällskap av mina katter kan jag just nu inte hjälpa att tänka på detta: http://www.youtube.com/watch?v=QzgxQd83vFk


Snart hittar ni mig såhär. Hahaha, åh. I do love cats.

Whyyyyyyyyy

Har varit sjuk ända sen i fredags. Har en svullen hals, kokande feber, bultande huvudvärk och ingen energi alls.

BLIR. SÅ. LESS.

Pigg och glad



Denna vecka har jag haft två inlämningar och två prov, så jag är glad att denna vecka snart är över och att det är fredag imorgon. Åhhhhh. Denna ljuva lättnad. Nu ska jag luta mig tillbaka, koka mig en kopp te och kolla på senaste avsnittet utav jakten på lyckan på svtplay. Livet.

Lever pluggis-livet


Hej. Mizzy hälsar.

Efter att ha skickat iväg engelskauppgiften och kommit ungefär halvvägs på uppsatsen till historian börjar jag känna mig väldigt effektiv och duktig. Synd bara att historian var lite svårare än jag trodde... Ska ta en paus sen ska jag plugga lite inför mdk provet imorgon.

Bra jobbat Cassandra, så ska det låta!!!

Lördagsgodiz


"The candy pot can also be... A hat!"

Är trött och ful, en såndär dag man uppskattar att man har en så gullig mamma som köper lite godis till en för att förgylla dagen. Nu blir det film resten av kvällen.

Blööö

Gårkvällen var bra, tills vi drog till nybron. Men jag tänker inte vara sur för det, jag fick ju trots allt träffa några härliga personer.

Snusmumriken



Mitt te blev självklart 10000000000 gånger godare i denna fina skapelse. Åh ja. Mumindalen har alltid legat mig varmt om hjärtat, ända sedan jag var liten och mamma satt och läste mina Mumintidningar för mig innan jag skulle sova med hennes finska brytning som hon gjorde till.

RSS 2.0