:(

Men?!! Är sämre igen... Är extremt hes och min hals är helt trasig, och det känns kan jag säga! Värst var det inatt, tack så mycket hals. Ursäkta tycka-synd-om-mig-själv-tjejen men måste ju bara få beklaga mig lite. Och bara så alla vet så tänker jag inte vara sjuk på midsommar igen, förra året var illa nog. Orkade inte ens resa mig ur sängen förra året.

Nåväl. Jag fick i alla fall träffa Johanna och gratta henne igår, känns alltid lika bra att träffa henne! Och nuuu, ja nu ska jag fortsätta dricka mitt te och försöka hitta på någonting att göra för att få tiden att gå så jag blir bättre.

Hey, I put some new shoez on


Luktar på mina nya skor......... Mmmm.....

Börjar med att säga TACK till min kära mor, som betalade mina nya fina. Herrå vita gamla tråkiga converse!

Nu ska jag bege mig ner till arbetsförmedlingen, sedan ska jag träffa min fina vän Johanna som fyller 20 år idag!! Synd bara att vädret kunde ha varit bättre, men ähhhh! (som Mizzy skulle ha sagt) Känner mig i alla fall mycket bättre idag än igår och det är jag glad för.

Allt jag ville säga glömde jag ikväll


Idag är jag inte speciellt pepp på livet. Har feber, näsan rinner och halsen kliar. Däremot har jag ändå haft det rätt mysigt med några bra filmer, te och regn. Men imorgon hoppas jag i alla fall att jag mår bättre, imorgon har jag icke tid med att vara sjuk!!

Tror jag har hittat min soulmate



Hahaha, tycker detta är helt fantastiskt roligt/sorgligt(?) även om hon är seriös eller inte...

Snart finns det inga tårar kvar


FYFAN VAD VI ÄR BRA!!!!!!



Att ta studenten är nog det roligaste jag har gjort i hela mitt liv. Att gå in i aulan en sista gång pepp och lycklig som fan där det första man hörde (förutom allt jubel) var kent - mannen i den vita hatten, att springa ut från aulan och till fönstrerna för att vinka till alla människor som står utanför och väntar för att sedan att springa ut och bemötas av nära och kära, att sjunga och gapa allt vad man har på flaket, ja jag kan fortsätta ett bra tag för allting var så perfekt.

Är fortfarande rätt körd och det tjuter konstant i mina öron, men det spelar aboslut ingen roll just nu för jag är så himla nöjd. Tack alla som bidrog till att göra dagen så oslagbar!

Älskar oss



Ett fint bildkollage med bilder ifrån ettan, och lite från början av tvåan.

Fattar inte att det har gått så fort, imorgon tar vi STUDENTEN? Skolan må ha varit jobbig att stå ut med, men utan bästa Jenny vid min sida hade det fan varit ett rent jävla helvete.

Åh, imorgon!!!!!!!!!!!!!!!!

RSS 2.0