Fnizz

Idag har jag gjort nytta på en dag som denna när man liksom har varit ledig. (Studiedag på en måndag, hur bäst???!) Jag har nämligen gjort lite religion och skrivit klart mitt tal till svenskan på fredag. Blev kanske lite väl djupt och lite för seriöst men vafan! Det är väl bra. Måste läsa talet högt också några gånger för att rätta småfel men annars så.

Åååååh, duktig tjeeeeej! *Prata med katten-röst*


Missy (Mizzy, som min mamma stavar det - cool) och Bamse som ni nog känner igen.

Första advent



Haha, skrattade lite när jag såg denna snögubbe på gården. Fast den har ju sin charm.

Men påtal om jul-aktiga bilder så älssssskar jag denna tid på året. Jag älskar allt som har med jul att göra (förutom maten) och jag blir så glad av allt fint julpynt och jag älskar att handla och slå in julklappar. Vi har inte riktigt börjat pynta så mycket här hemma, men lite har kommit fram och snart kommer adventljusstaken, lussebullar och julmusten fram på bordet!

"Komsi lilla korrisen!"




Idag var min andra dag på praktiken och det är väl helt ok. Har blivit frågad om jag är 16 år idag och en annan man blev väldigt chockad när jag svarade att jag inte var 13 år när han frågade. 13 år!!!?!!!!?!?! Kan ju nämna också att vi drog iväg och fotade lite idag, det var faktiskt kul om man bortser från att jag höll på att dö av den vidriga kylan.

Nu måste jag nog lägga mig ner för jag har så fruktansvärt ont i min rygg. Fast det är lite mitt eget fel för jag är jobbigt klantig ibland, men sen är jag ju väldigt klen också. Vad ska man göra om man har ont i ryggen ofta? Träna? Gå på massage? Jag gillar ju oftast inte massage, jag önskar att jag gjorde. Men jag är så fruktansvärt kittlig, sjukt irriterande!!! En annan sak som är irriterande är ordet kittlig. Säg det 10 gånger och man vill nästan skjuta sig själv i skallen.

Äntligen

Idag är jag somsagt ledig, dem flesta 3:or är på saco-mässan. Känns lite dåligt att inte åka, men å andra sidan vaknade jag idag utvilad och glad och kunde njuta av en lugn och ensam morgon. Inte varje dag det händer nu för tiden.

Igår då, Harry Potter premiären!!! Kan ju säga att jag var väldigt uppspelt hela tiden men försökte ändå att hålla förväntningarna låga för att inte bli besviken, och det blev jag INTE. Vill skriva mer men det tänker jag inte göra för jag vill inte spoila filmen, vilket annars alltid andra bloggare har en tendens att göra. Sånt håller inte jag på med.

Mina bästa vänner

 

Ikväll: Harry Potter och dödsrelikerna!!!!!!!! Som jag har väntat. Är 9 år igen.

Fick förövrigt sluta tidigare idag vilket uppskattas då jag annars går till 18.40, som nog alla vet vid detta laget då jag tjatar om det varje onsdag samtidigt som jag tycker synd om mig själv. Imorgon är vi även lediga och sen är det ju fredag igen! Hoppsan.


I let the bad ones in and the good ones go




Såg nu att klockan var alldeles för sent så detta går ju inte haha. Måste gå och sova, imorgon är det tisdag och snö tydligen enligt smhi. Fryser nu bara av tanken, speciellt med tanke på hur sjukt jävla kalllllllt det varit idag. Meeeen man måste gilla läget, eller hur POLLY!

Aja, tjat om vädret, sånt svenskar gör. Godnatt nu!

Höstens häftigaste disco



Våran gamla lampa dog. Eller ja, själva glödlampan gjorde. Mamma köpte en ny utan att tänka på att lampan skulle vara matt, sen klickar vi på och hallå! Kom på disco hemma hos mig! Vet ni hur kul jag har haft åt detta? Tråkigt att det inte syns att den snurrar också haha.... Nä, såhär kan vi ju inte ha det.

Är föressten frisk nu, känns som att jag har varit sjuk i ett halvår ungefär. Fyfan. Kanske därför lampan är lite överdrivet kul i mina ögon? Måste socialisera mig.


RSS 2.0