!!!


Damien



Några av mina favoritsysslor nu för tiden:
1. Kolla på Animal Planet
2. Äta banan och fil
3. Dricka kaffe
4. Längta till helgen och bättre tider

Kan berätta för er att jag gör 1an och 4an just nu faktiskt. Snart kommer mamma hem och då ska vi äta något och kolla på biggest loser. Haha, ironin???? Hoppas hon inte kommer hem med en pizza nu.

4

Går och lägger mig med stor sorg. Grattis svenska folket, vi får nu fyra år till av orättvisa och dessutom är SD inne i riksdagen. Och glöm inte att SD fick 9,6 % i min stads, Eskilstunas kommunalval.

Fyfan, mår illa! Hejdå.

Idag var jag och röstade

Nu ska vi äta våfflor och kolla på valvakan, fyfan vad jag är nervös.

Värt att också nämnas: i fredags skrattade jag väldigt mycket och hade väldigt kul med bra människor! Puss på er.


Mitt seriösaste inlägg någonsin

Nu på söndag är det val och jag är faktiskt nervös. När jag hör folks olika åsikter, läser på olika bloggar, lyssnar på debatter, utfrågningar m.m. slutar det alltid med att jag inte kan förstå vad det är för fel på människosynen idag?

Att folk är stora egoister, det visste man ju redan. Men är vi verkligen SÅ himla egoistiska att några extra sedlar i plånboken är viktigare än människor? Allt alliansen bara pratar om är skatten och hur bra det är att sänka skatten och att alla ska ut i arbetslivet. Samtidigt som flera ensamstående föräldrar, sjuka människor, även döende människor som saknar arbetsförmåga utförsäkras och får mindre och mindre att försörja sig på. Medan dem som nu redan har det så bra bara får det bättre? Och glöm inte privatisering av sjukvården, som innebär att din vård inte kommer anpassas efter behov, utan din plånbok. Är det rättvist? Är allt detta rättvisa? Är detta vad vår statsminister menar med "en bra välfärd"?

Vad än alla väljer att ha för värderingar så hoppas jag i alla fall att alla tar chansen och faktiskt röstar. Sumpa liksom inte chansen att rösta på det ni står för. Detta jag skrivit om nu är lite av vad jag står för, och på söndag kommer jag gå och rösta med ett gott samvete på en ny regering som står för riktig välfärd och rättvisa!



Tycker också att alla kan ta tiden att trycka in sig på länken och läsa detta:
http://klamydiabrevet.blogspot.com/2010/09/sveket.html

VMA




Alltså va i helvetttttttttttte. Detta känns fan inte okej, mår illa.

And the spiders from Mars


Shit vad fort veckorna går?????????? Jag hinner inte med. Idol nu!

Får köpa en till säng



Kommer in på nätterna, väcker mig, bäddar ner sig själv, tar sedan över hela min säng, fiser lite m.m. Men kom igen, hur kan man vara sur på någon som är såhär nutteplutttttttig? Går ju inte.

Nu måste jag sätta mig ner och försöka skriva klart min formge en bok-uppgift tills imorgon, känns sådär. Speciellt när det är en ansträngning att bara försöka hålla sig vaken.

Gullig:



Har foto + ingenting att göra atm och slutar 18.45..............


RSS 2.0