///



Kylan är ju sjuk. Alltså, kolla mitt stackars hår! Galet. Paulina har inte skrattat på 24 timmar, tills hon kom hit. Haha. Nu ska vi kolla på Beck.

Livets cirkel



1. Har legat i soffan med godis + chips och kollat på lejon kungen. Världens bästa film. Blir så rörd så jag inte vet vart jag ska ta vägen.
2. Var längesen jag var såhär glad för helg sist. Fan vad jobbig skolan är just nu, fan vad jag hatar skolan. Helvete.
3. Funderar på om det är för tidigt att gå och lägga sig? Näe.

En månad/25/2


Hello lovers! Ehe



Fyndarn idag. Fick ner rean till 50 jävla procent på dessa!!!!! Är kär och nöjd. Så nöjd att jag gör ett häftigt bildspel. Hehe.

+ Outsiders ikväll! Glöm inte! Haha, Jenny och jag spelade in egna outsiders-avsnitt när vi var små. Gulligt va? Ska lägga upp någongång på bloggen, hur kul vore inte det.

Aren't we just terrified?

1. Har en fin känsla just nu som gör mig glad att jag har så fina vänner. Fint va?
2. Älskar att ha djupa samtal.
3. Hatar jag vet vad du gjorde förra sommaren.
4. Ikväll är Frank Wagner på tv! Ska kalla det Frank Wagner istället för Johan Falk. Gillar inte Johan, han är jobbig och b.
5. Imorgon börjar jag klockan tre, tack och lov.

09/06/25



Vem bryr sig om lets dance?



Juno, är den bra? Tänkte att jag kunde ge den en chans nu 3 år senare. Har även en fet glass i frysen som väntar på mig samt en nybäddad säng, kan nästan inte bli bättre. Har ont i halsen vilket jag har haft i 2 veckor snart, och då är glass grejen faktiskt. Snart kommer jag dock bli uttråkad och börja klaga om vilken tråkig kväll jag har, men jag sparar nog det till senare. Hö.

There's always a catch

Älskar uppdateringen i min blogg <3 Nåväl. En grej: Var hos tandläkaren idag och sen när vart det ok för tandläkare att gräva i käften utan handskar? Jag spyr. Såg det inte förens hon var klar heller, skulle ha bitit henne. Äckel. "KOLLA NU PÅ BLODET" säger dem alltid när dem tar nålen och gräver runt. Nej jag vill inte, säger jag då. "JO KOLLA NU!" Fattar inte.

Bra grej: Behövde inte gå till skolan idag + jag sov till 12. Klagar inte.
Mindre bra: Har läxa jag måste fixa nu, vill klaga lite.


SNYGGCIMON



Nu mina läsare ska jag koka te och linda in mig i en filt och lägga mig i soffan. Sen ikväll är det dubbelavsnitt av paradise hotel som gäller! Soft. Hoppas jag klarar av att hålla mig vaken bara.

Fick föressten veta idag att jag inte har en endaste mer mattelektion kvar att ha under min tid på gymnasiet, skönt va!!!!!!

Vem fan kan prata? Inte jag

Är kissnödig hela tiden, skojar inte alltså, vilket gör så jag tror att jag har någon sjukdom, vilket betyder att jag måste sluta kolla på konstiga dokumentärer på tv. Jobbig mening. Har också somnat tre gånger idag efter skolan, en gång sittandes. Trött är jag. Men tja nu är det helg och jag klagar inte. Två dagar i skolan efter ett jullov känns som ett år och tanken av att jag inte kommer vakna av ett larm imorgon är ju helt fantastiskt!!!

Hoppas


Skoota



- Det illrar i tänderna.
- Vad sa du nu?
- Det... illrar.
- Ilar.

Haha. Fail.

-

Efter jag och Paulina vaknade imorse så drog vi och tränade och det var så kallt att gå ute så hela jävla ansiktet vart rosa. Så jävla oskönt. Grisen. Efter kände jag mig lite duktig och köpte en asvärd grekisksallad och nu är jag jättetrött vilket är jätteskönt. Känns bra. Känns mindre bra att gå till skolan imorgon dock, fyyyyyyyyyy.


Hej jag sover bort mina dagar



Jaha jaja igår såg jag Avatar och den var faktiskt jättebra. Man sitter typ hela tiden och täcker för ansiktet och gör konstiga grimaser för det är så spännande. Det verkar ju asnice i avatarvärlden, vill också åka runt på drakar och vara blå!?


"Ta en kamera på mig!"

Varför varför varför fortsätter folk smälla idag? DÖ. Hatar fyrverkerier egentligen.

Nu vill jag att 2010 ska bli ett bra år även fast det känns som att det kunde ha invigts lite bättre. Med det sagt har jag skrivit ett inlägg nu vilket var lite av en tvångstanke bara för det var första dagen på året. Hehe.



Gissa hur kall man var här? Jag som är den häftiga tjejen i mitten med en häftig glittercider då. Haha, partygirl_2010!!!!!


RSS 2.0