VaniLLa



Sparade denna tills idag, haha. Mmmmmh.

Det är fredag och ordet lättnad räcker inte för att beskriva hur jag känner just nu. Har sagt det förr men fan vad jobbig skolan är just nu... Är så tröttttttttttttttttttttt orkar knappt hålla ögonen öppna. Gäller att ladda om ikväll för imorgon ska jag möta upp lite brudar för att griLLa och chiLLa. Blir nog grymt! Hoppas inte vädret sviker.

Soetizar


Lägger in en bild på mina katter på min blogg istället för att plugga, allt är som vanligt. Nä men, ska börja nu.


(Snälla någon ge mig styrka att orka skolhelvetet)

En vårig bild från idag hehe


Är just nu väldigt trött men också glad efter beskedet att historieprovet vi skulle ha haft imorgon blir på måndag istället. Kan jag sova nu efter min långa dag. Föressten är jag så dålig, visste inte att min blogg hade lösenskydd fortfarande. Trodde jag hade tagit bort det... Så, välkomna tillbaka enorma antal läsare!

Poserar på ballen



Har spenderat mest tid idag åt att plugga, har gått sådär. Var i alla fall skönt att sitta ute på balkongen och plugga för en gångs skull, dessvärre tycker även getingar, humlor, spindlar etc. om att vara där. Får. Panik. Värsta med att våren har kommit, den kommer inte ensam... *Dramatisk*

Gillar föressten att jag har överflöd av bebishår som syns extra tydligt när jag har uppsatt sådär, haha. En hel bebislugg?!

Rather live out a lie than live wondering



"Glad påsk!" vaknade jag utav imorse från en glad mamma som föreslog påskäggs-jakt direkt efter väckning. Gömma sen leta efter påskägg har vi alltid gjort sen jag var liten, så det ska va! Var inte överdrivet med godis detta år dock, var istället Harry Potter och dödsrelikerna del 1 på dvd!! Glad jag blev då, gullismamma som faktiskt vet hur man får mig på bra humör.

Jag ville hålla dom så hårt


Åh så bra.

Oceans



Har precis sett en av dem bästa filmerna jag sett och mina kinder är helt våta av tårar. Vi människor är för det första vidriga djur (vilket iofs inte är en nyhet), jag har nog aldrig skämts så mycket över att vara människa efter att ha sett denna film. Vissa scener berörde mig så mycket så jag nästan bröt ihop. Sedan finns det väl hopp för oss än vilket filmen också visar, jag vill givetvis inte dra alla miljarder människor i världen över en kant. Men det är ändå alltid det negativa som ska ta överhanden.

Bara att se när en försvarslös levande haj ligger på botten med bortskurna fenor får mig att spy av tanken att folk går till restauranger som har hajfenssoppa på sin meny. Ming här i stan är en av dem.

Nåväl. Filmen heter i alla fall Oceans! Tycker alla borde se den. Den tog 6 år att färdigställa och har fantastiskt fina scener, inte bara sorgliga och hemska alltså som jag nästan har fått det att låta som.

RSS 2.0