-

Har tänt ljus ikväll igen och tänker på alla stackars människor i vårat grannland Norge, har väldigt svårt att sluta tänka på allt som har hänt. Går in på aftonbladet, läser historier som denna, kollar på nyheterna och får alldeles ont i hjärtat. Kändes inte rätt att få det osagt här och låtsas som ingenting.

Till Jenny:


Vi bara myser



Helt meningslös söndag, fast ändå lagom bra. Har spenderat mestadels av min söndag genom att kolla på Skins och dricka te, helt ok liksom. Ska fortsätta med det strax.

Såhär i efterhand vill jag bara också säga att den sista Harry Potter var helt fantastiskt. 10 av 10 möjliga, trots lite missar. Och fy vad jag grät, har aldrig gråtit så mycket till en film förr. Måste nog gå på den igen!!

IT ALL ENDS



*Gåshud*

Var åtta/nio år när den första filmen kom, och nu tio år senare är jag arton år och det känns så himla sorgligt att det är slut sen, känns ju som att min barndom är över på riktigt på något sätt. Biljett har jag i alla fall till premiären och jag avlider av längtan!!!!!!!!!!

Lantis


Var ett tag sen jag bloggade nu, man kan ju tro att jag har dött eller något med tanke på mitt sista inlägg? Är inte sjuk nu i alla fall, haha, ifall ni vill veta.

RSS 2.0