Sådärja

Paulina tyckte jag skulle uppdatera lite här, det tycker väl jag med egentligen. Nåvääääl. Nyår imorgon, har inga direkt förväntningar. Känns lite jobbigt att det kommer vara typ 30 minusgrader ute också. Fast det som suger mest är väl att alla mina nyårslöften som jag sa förra året har helt gått åt skogen. Haha. Men egentligen vet väl alla att nyårlöften är bara skitsnack? Eller? Har nog aldrig funkat för mig i alla fall.

Nyårlöfte: hålla nyårslöften. Som att vara mer positiv, vara mer motiverad, sluta med saker som inte är bra för mig själv. Låter vettigt och lite otrovärdigt. 2010 - mitt vettiga år?!



Vettig????? (Haha, slem på hakan)

-



Fick ett par dr martens av mamma och pappa igår. Blev asglad!!! Fick andra fina saker med men känns rätt lame att sitta och rabbla upp allt så tänker inte göra det. En lyckad jul var det i alla fall. Fast är inte så förtjust i julmaten, tycker det är överskattat och mest äckligt. Men julmust det är ju gott.


God jul

Imorgon är det jul och det är kul. Hehe eeeh är helt julrimmig i hela huvudet just nu, har setat och tänkt ut massor med julrim till julklapparna men jag orkade inte hålla på så vart bara till en julklapp. Men julen kommer faktiskt bli kul imorgon, vi har alltid så lungt och skönt här hemma utan massor med barn som springer runt och skriker och gapar och har sig. Men jaaaa, jag vet inte riktigt vart jag vill komma med detta men inatt kommer jag i alla fall kunna sova, inte som när man var liten. Fyfan vilket helvete det var egentligen. I alla fall för mig, började alltid gråta och frågade mamma om jag någonsin skulle kunna sova igen. Stackarn.

Hejdå

Orkar inte berätta något speciellt här om mitt fantastiska jullov so far så jag kommer bara berätta att jag ser fram emot att sova nu. Sova sova sova. Varför? Jo, för till kanske halv tre på natten var det något jävla ??? som plogade snö utanför Paulina. Lät förjävligt. Blir så arg på sånt skit, och när jag blir arg kan jag inte sova. Men nu ska jag sova. Fast vänta, ska bara skriva ordet sova en gång till i dehär inlägget. Sova. Två till vart det nu. Haha. Rolig jag är.............


MARRY ME



Dör lite.

Karma



Paulina sov här inatt och vi har druckit glögg och pratat och frysit. Vi kom även fram till att vi har känt varandra i 13 jävla år. Åh. Vad skulle jag göra utan henne? Ska städa lite i mitt rum och sedan ta en dusch. Vet inte vad som är äckligare just nu: mitt rum eller jag?

En glad tjej

Har jullov. Behöver inte sätta en fot inne i s:t eskils gymnasium förens år 2010 (haha!!!!!) NICE. Så ja snart är det jul och snart är det nyår. Vart tar tiden vägen?


Jingle bells

Hahahaaaaaaaha ooooh jag bara älskar min klass.
Nej nu ljög jag, lite.

Är klar med engelskan och har nu mailat in den till Hazel. Är glad och känner en lättnad. Det känns som att det var ett tag sen.

Bara massa kattbilder (hehe)

Sitter här helt jävla kall och känner mig inte alls särskilt motiverad till att svara på frågor om "the scarlet letter". Vill göra varm oboy och lägga mig i soffan med min filt och bara dö. Undrar också när det egentligen ska sluta snöa ute. Stod och pratade om vädret med en söt tant på busshållsplatsen idag, hon tyckte det var lika förjävligt som jag. Vädret alltså.



Nuttegullplutten :)))))))))))

-

Har köpt mina favoritchips tills ikväll då jag ska kolla på idolfinalen. Estrella solchips havssalt & gräddfil. Haha låter som en värd kväll om någon frågar mig. Tänker inte kalla det fredagsmys för det är fan världens mest irriterande ord/låt blabla som är överallt.

Too much of nothing

Har inte skrivit här på ett bra tag känns det som, sämst. Klippte min lugg idag till en hel pannlugg och det vart fan förjävligt. Först färgar jag håret och nu har jag en ful lugg, märks att det är vintertider hehe. Imorgon ska jag sova en timma extra. Jag har ju ingen svenska imorgon för jag är bäst.

Godnatt!

<3



Idag har jag vart ute på tunapark och där träffade jag dom här och dom var jättesnälla och jättesöta. Haha åh!!!! Filip tyckte min päls var fin. Fakepäls.

Är inte orange längre



Gillar mörkt och nyfärgat hår. Sen blir det så lent och mysigt och luktar asgottttt. 


Be-bop-a-lula hela jävla dan



Joakim Thåström, en av dem bästa människorna i hela världen, det är ju så.
Klockan 18.00 bestämde jag att jag skulle börja plugga matte, klockan är nu 19:19. JOBBIGT. Nu ska jag ta mig i kragen.

Onsdag, kall och trött

När det är såhär kallt får jag torra läppar och det gör så att jag blir jobbigt beroende av lipsyl. Kanske är lika bra ändå? Slippa sånthär:



Hahaha!! Nä, inte så söt. Slicka inte runt munnen Cassandra!


RSS 2.0