Sookeh



Idag har jag:
1. Sovit ut!! Fan vad skönt det var. Tror dock jag sov lite för länge för jag har haft sjuk ont i huvudet hela dagen.
2. Köpt en jättejättefin väska! Igen! No more pee-bag.
3. Skaffat lite extra mycket onyttigt, anser det väldigt värt efter denna vecka.
4. Kollat/kollar på True blood. Har missat rätt mycket så varför inte ta en meninglös lördag som denna och bara ligga och glo hela kvällen med min filt och mina onyttigheter? 

Och en sak till: hittade denna bild från säsong ett och undrar hur dem tänkte där? Han ser ut som Shaggy från Scooby doo. Fast lite snyggare då....

:s



Blir så arg när jag ser saker som detta, plus lite extra arg bara för att en av mina katter faktiskt hittades i en sopcontainer. Skulle vara så kul om någon kunde göra samma sak som människor håller med djur på själva människorna istället, t.ex. att någon kom och kastade ner den där tanten efter att ha tagit upp katten.

Trött #2

Är så tröttttttt och på skithumör. Imorgon har jag sex lektioner (hoppas på fem?????) och går från 8.30 till 18.45, får migrän bara jag tänker på det och hela mitt schema är bara helt jävla kört nu och jag blir så arg........

Trött



Idag gick jag upp klockan 7 på morgonen för första gången på ca 2 månader för att släpa mig själv till skolan. Jag visste att när jag skulle se vissa ansikten så skulle allt rasa samman och jag skulle fatta att nu har skolan verkligen börjat igen, kändes inte alls så bra kan jag säga er när det ögonblicket kom. Haha wow, jag får verkligen detta att låta sjukt dramatiskt. Men blööööö.

<3


Sweet 18





Hade inte så många bilder som jag trodde, men igår hade i alla fall Anica sin 18års-fest och det var nice! Sjukt mycket att äta och dricka och lite crazy dancing, haha. Imorgon är det måndag och skola igen och det innebär slutet på sjukt orutinerade veckodagar. Känns bara konstigt och sämst.

Inte ok!!



Går in i badrummet, det är mörkt så jag tänder lamporna, och ser detta springa runt. VAFAN är dedär för jävla spindel? Eller är det ett monster? Får rysningar av att bara kolla på bilden och kan inte sluta att undra varför dem finns på vår jord.

Japp



Idag har varit en sådan dag man bara sitter inne och egentligen inte gör någonting vettigt alls. Så tänkte att nu kan jag ju skriva lite här för det är ju kul att veta? Har egentligen massor med bilder från min födelsedag och sådär som jag hade tänkt lägga upp, fast hittar inte min sladd.... Men påtal om födelsedagar så fyller min vän Anica även 18 år idag! Så Paulina och jag blev bjudna på mat och drinkar igår kväll hos henne och stannade tills efter 12 och det var riktigt trevligt. Brrrrrrr!

Bilderrr


Jenkiz, 18 år som bjöd oss på en kul kväll och jättegod mat i lördags!




"Ta en kort på mig..."



Paulina och jätteölen

Hahha, vilket vider


Hei



Vi firade Jenny i helgen som har fyllt 18 och jag lägger nog upp lite bilder senare för nu måste jag hur som helst kila iväg. Hejdå så länge.


RSS 2.0