3 veckor






Idag följde jag med och kollade på dessa extremt söta och små underbara varelser. Blev tårögd när jag höll dem i handen, haha. Men det bästa är ju att vi ska förmodligen ta hem en på prov!!!!!!!!!!!!!!! Åh! Jag blir helt till mig när det gäller katter, så visste man redan det för kawks.blogg.se innehåller för det mesta kattbilder ;PpPPPppp;p

Jag vill alltid gå med dig



Funderar på om jag ska färga mitt hår mörkbrunt igen för mitt hår blir bara orange nu när solen kommit fram, om man bortser från idag. Hatar hår ibland, man blir fan aldrig nöjd. Måste klippa mig också. Hår hår hår. Har förövrigt varit ute i hållsta idag och sprungit med en galen hund. Är helt slut nu och jag luktar, ja hund. Heheee.

Till Jenny:




Haha, Jennys och min nya passion i skolan, kolla på hajar i pixlig hajcam. Jättekul. (Vill åka hit!!!)

The day I stop having fun, I'll just walk away


Under stjärnorna



En sak jag aldrig förstår med nationella i engelska, hörförståelsen, är varför dem alltid ska envisas med att ta med personer som pratar obegriplig engelska? Det handlar ju om att uppfatta och förstå vad dem säger, inte försöka höra genom någon knepig accent eller försöka höra genom radiobrus. Lite taskigt tycker jag. Nåväl, nu är det helg och jag är väl rätt glad. Lyssnar på lejon kungens soundtrack och äter riskakor haha, mysig jag är ikvällllll.

Fin han är!!!!!



Åh, jag älskar Salem. Skippar föressten dedär med lösenordsskydd nu.

RSS 2.0