Sommar! Äntligen! Wehooo!


Jiha


Bild från ko-utsläppet igår ute i bondeland där jag var och mest delade ut drickor till besökare. Var faktiskt roligt! Var synd att det regnade så mycket bara, speciellt när korna skulle springa ut. Dem vände ju tillbaka när dem upptäckte att det regnade haha, stackarna! Var så sjukt äckligt jävla trött när jag kom hem (som ni ser på bild nummer två) så dagen blev helt enkelt inte roligare än så. Gick och la mig tidigt och sov som en gris.

Idag har det varit fint väder i alla fall så när jag väl vaknade till liv tog jag en skön promenad i solen med min favorit podcast i lurarna. Filip & Fredriks talar jag om GIVETVIS.

Hannes fattades i förra inlägget



Vad vore denna blogg utan Hannes? Ingenting.

Har förövrigt världens mest värdelösa fredag. Skojar inte ens. Men ändå kanske lika bra det, ska ju trots allt upp tidigt imorgon...

En annan sak värt att nämnas är att jag hade värsta besöks-rekordet igår hahha. FATTAR NOLL. Vart kommer ni ifrån? Kul i alla fall.

Lillgammal e ja

Vet att dessa klipp är rätt gamla, men tycker fortfarande det är askul. Helt fantastiskt. Speciellt Linus. Vilken kille alltså, en sån snubbe träffar man nog bara en gång i livet.




Tjoho



HEJ (Har klubba i mun därav miffominen, ville ba klargöra)

Är glad idag! Vädret är toppen, har träffat Johanna som jag inte har träffat på allt för länge och jag har ÄNTLIGEN fått en BRA praktikplats!!!!!! Fick veta det idag och det känns jättebra. Kommer vara jättenervös ja, men det går säkert bra. Gäller att vara POSITIV.

Nu är det bara att ta tag i körkortet också sen jävlarrrrrr. Haha. Idag är man PEPPAD på livet. Förhoppningsvis håller denna fantastiska inställning i sig.

Yesterday's just a memory, tomorrow is never what it's supposed to be



Kreativiteten har flödat, kul tycker jag! Var ett tag sen sist. Ska öva upp mig ordentligt nu så jag blir bättre!

Annars då? Vill bli bättre på att skriva här också, FAKTISKT. Jag vet att jag har skrivit så förr. Många gånger. Typ hela tiden. Börjar bli tjatigt ja. Men av många skäl så orkar jag fan inte ens bry mig om att skriva här, känns så meningslöst och tråkigt. JAG är tråkig just nu också för den delen. Men sen så är det ju skönt att skriva av sig då och då. Även om innehållet kan diskuteras om det verkligen är läsvärt eller ej. Fast å andra sidan, finns det verkligen så många bloggar som ens har speciellt meningsfulla inlägg idag? Kanske inte behövs. Bara den underhåller någon så är det väl kul och bra.

Nåvääääääääääl. Vi får se hur det blir. Tycker i alla fall att det är kul att det ändå är några som fortfarande klickar sig in här. Minus att jag sviker er varje gång då jag är väldigt oaktiv. Haha. Sry guyz............

RSS 2.0