Måste. Bli. Klar.



Fiiin. Är helt körd i huvudet, håller på och skriver ett arbete om sekter som visst var lite mer inveklat än vad jag hade tänkt mig, samtidigt som jag dunkar musik mot min vilja. Mina grannar har gapat och dånat hela dagen så har inte riktigt något val på den fronten, aldrig någon lugn och ro... Märks dessutom att jag är trött i skallen då jag hade skrivit "Skitarbete" som rubik istället för "Sektarbete" på inledningen. Hehe, fett piniiiiigt om jag hade skickat in det så????? :$$$$$ :s

Nej, nu ska jag fortsätta. Sista arbetet under gymnasiet någonsin ju, sen är jag klar med allt! Nästa gång jag bloggar kommer jag alltså inte att klaga över skolan, DET NI.

Lycklig



Äter världens bästa MUMINKEX som jag köpte på studentkryssningen. Blev så lycklig när jag hittade dessa kan jag säga då jag har letat efter dessa barndomsfavoriter väldigt länge nu utan resultat.

Påtal om studenkryssningen så var den väldigt värd, känns alltid bra när man får fly lite från vardagen. Har inte så jättemånga bilder då jag tog mest med min mobil trots att jag hade min kamera i väskan hela tiden, haha. Nåväl. Bilderna som finns kanske kommer upp någon gång.

Nu, snart: plugg. *Suck*

... En vecka kvar, sen är betygen satta. 17 dagar kvar till studenten nu!!!! *Peppar mig själv*

BlöÖööÖöö på allt

Tur att man har studentkryssningen på lördag att se fram emot! UnTz uNtz untZ

Hej igen


Hahahahhah "Heeej heej jaa är en liten go tjej å ingen hals har jaa ha ha den åt ja nog upp :P xD"

Konstaterat: Jag är inge vidare bra på att uppdatera här. Men what to do, skyller på skolan som vanligt. Det är verkligen sjukt mycket nu som måste göras innan studenten, känns så overkligt att det snart är dags jag fattttar inte vad som händeeeeeeeer.... Föressten fick jag idag veta att jag får mvg i foto b! GLAD jag blev då. Känns alltid bra när man får resultat från slit.

/Stolt, duktig och seriös tjej som tar hand om sina studier

Måste bara


Början av gårkvällen:


Ja, lite bilder från hur början av kvällen såg ut. Inget regn heller, vilken succé!

Nu tror jag att det är tid för mig att hämta min historiabok och plugga lite till provet imorgon. Är inte alls särskillt pepp, speciellt inte med tanke på att jag är helt körd då jag inte fick sova så länge som jag hade tänkt mig. Tack grannar, ännu en gång har ni förstört min dag.

RSS 2.0