"Generna - livets informationsbärare"



Dåligt: nyser konstant och kokar av feber.
Ännu värre: har biologiprov imorgon, IGEN.
Bra: mina nya skor kom idag! Så fint med rött tycker jag. (Sämst bild)


Min



Haha, modellen.

Har ingenting att säga förutom att jag är fruktansvärt frustrerad och trött, önskar att det vore lov nu. Lovet kommer att bli så jävla bra tror jag. Eller jag vet det!

The facebook



Idag var jag och såg den omtalade The social network. Ska vara ärlig, när jag såg trailern tänkte jag: vafan är detta? Justin Timberlake? Men måste säga att jag tyckte den var väldigt bra. Roligaste var när mamma, precis när filmen börjar böjer sig fram och säger: Cassandra, är dedär han som har gjort facebook? Efter filmen frågar hon: förstod ni filmen? i en "det gjorde inte jag"-ton. Haha, åh mamma...

Annars har jag inte gjort ett piss idag, skönt om ni frågar mig då jag känner att jag inte alls är så kry dessa dagar. Jag skyller på skolan, stressen och vädret.

Mormors bästa kycklingpaj



Skrev nyss ett inlägg, vad händer? Min dator startar om sig och inlägget försvinner. Ohhhhhhhhhhhhhhhhhhh. Lägger nu bara ut denna bild så får ni se hur mysigt jag och Paulina hade i början av gårkvällen. Haha. Jaa-a.


Så jävla gotttt


10/10-10

1. Har biologiprov imorgon och jag vill dö för det är så JÄVLA MÅNGA SIDOR :( Kommer ju sitta uppe halva natten med detta skit.
2. Jag orkar seriöst inte höra ett jävla ord till om kungarna av tylösand.
3. Kan inte sluta leka med min mobil. Upptäcker mig själv sitta inne på facebook i mobilen när jag sitter kanske 10 meter från min dator. Vart är världen påväg?
4. Min dator startar om sig lite när den vill. Det är väldigt irriterande och jag vill slänga den i väggen.
5. Det är 10/10-10 om någon har missat det. Fett coolt om man föds idag! Hehe.

Ska fortsätta läsa om celler och arter nu och tänka tillbaks till hur bra man hade det i somras.

Mobiltömning: (från 2008 typ?)




Haha gulli! "Inte Pikachuu!"


Haha fan vad FUL. Undrar hur jag tänkte med emostilen där?! Snygga strumpbyxor liksom.

Gullepluttan!

Emo igen.

Jenny sover #1

Jenny sover #2




Jenny sover #3






Cassandra och Paulina, 11 år<3




Sk8girls på idrotten.


Hahaha vilka vider.






Hahaha, vill nästan gå i ettan igen. Så liten och cool liksom. Men bara nästan.

Välkommen till 2010



Köpte en ny mobil idag, känns så jävla bra! Var ju på tiden, speciellt med tanke på att min gamla till höger varken har ljud, kameran är paj, bakluckan är borta, skärmen håller på att gå av, knapparna är så sega så det tar en livstid att svara på sms, osv. Fick dock lite panik över hur liten den nya är, men detta blir nog superb! Gillar den!

Påtal om mobiler, så har min pappa en väldigt gammal en. Den är nog från 1998 skulle jag tro och är en Nokia. Finns ingen färg på den och ringsignalerna är innan dem polyfoniska kom, ja ni vet: "PIP PIP PIIIP!"
Idag när han var här så fick han ett sms, mamma utbrister: Vem var det! Jag svarar: 90-talet, dem vill ha sin mobil tillbaka.

Hahahaha!!!! Jag tyckte det var så himla kul men pappa blev sur och gav mig istället en föreläsning om hur en mobil ska vara till för att prata i osv. Jaja, okej då sa jag tillslut och insåg att han inte alls uppskattade min fantastiska humor...

Don't you know you better run



Okej, jag säger alltid att jag inte kommer hitta någon favorit på Idol men sen händer det alltid i alla fall, sen sitter jag där i soffan på fredagarna med en påse chips eller liknande och typ DÖR om inte min favorit går vidare. Haha, kul liv jag har. Men till poängen: Olle är faktiskt sjukt jävla bra och min så kallade favorit. Är nog lite kär också.

Trött på: onsdagar, människor och mig själv

Finns ingen dag, eller i alla fall skoldag jag hatar lika mycket som onsdagar. Har ett fullt schema med fem lektioner och slutar dagen 18.45. Har ni någonsin hört någoting värre? Nä. Eller ja det har ni ju säkert men det är inte poängen. 

Snart börjar i alla fall Grey's igen så det ska jag titta på snart. Om jag orkar hålla mig vaken, är så himla trött azzåHHhhHHh. Okej det börjar ju nu faktiskt, hejdå meningsfullt inlägg det blev!!!!!!!!

We don't sleep



Idag har varit en rätt bra dag för att vara en söndag. Efter ett jävla segandes så tog jag mig äntligen i kragen och pluggade, så nu känns min äckliga skolstressångest lite lättare. Duktig jag är. 

Igår hade jag riktigt kul med bra människor. Fast idag har jag så ont i mina knän så jag kan knappt kan böja mig ner utan att vilja gråta. Dansarna haha... Men ja, en bra helg har det varit. Vi var ju dessutom lediga i fredags då vi var i Stockhom i torsdags hela dagen. Vi kom inte hem fören klockan 12 på natten och jag och Jenny satt som två jävla zombies hela bussresan hem. Men det var rätt kul ändå med besök på Svergies radio, Berghs och sedan sitta i publiken till svts nya program Minuten. Hehe.

Nu ska jag lägga mig i sängen och kolla på Entourage och sluta skriva innan detta inlägg blir för långt och tråkigt.

RSS 2.0