All the truth in the world adds up to one big lie


Saker som jag inte förstår:

Varför jag alltid har ont någonstans
Varför sånthär händer och kan ens hända
Varför det finns folk som älskar att få allt att handla om sig själva
Varför allt är så tråkigt och mörkt
Varför jag kommer få ig i matte A
Varför jag är så omotiverad
Varför alla söndagar alltid är sämst

Ska ringa Paulina nu och sova hos henne. Ciaoo


Vi ljuger som små barn




1. Glad/drogad
2. Vet ej (Kanske köpte nya skor idag)

Nej hörrni! Nu måste jag faktiskt kila iväg.

Mitt pussel blev aldrig klart



Lägger in den här låten för Thåström är så jävla bäst och för att jag blir glad av den, påminner mig om Paulina och trevliga random kvällar. Imorgon så är det skola och det känns rätt segt med tanke på att det är på en lördag, ovärt sådär liksom. Ska kolla på how I met your mother nu och sen ska jag sova.

Chillnnnnnnnnnn



Har rätt tråkigt. Vill baka en paj men kan förmodligen inte då jag inte kan röra min arm så bra. Imorse när jag vaknade kunde jag varken röra armen eller handen, det var rätt läskigt fan.

7

Min arm är alldeles förstörd och jag har fått ett läskigt märke på armen efter vaccinet som jag tog igår. Det känns som en extrem träningsvärk som blir värre då och då. Plus att jag är alldelles svettig. Hahah, blä.

Eventuella biverkningar
Vanliga (kan inträffa vid fler än 1 av 10 vaccindoser):
ökad svettning

No kiddingggg


Svinjävel

Hej bloggeen. Jag tänkte att jag kunde skriva lite här nu med tanke på att jag har håltimme och kommer förmodligen somna i soffan om jag inte gör något, och det orkar jag inte med för då blir jag bara ännu mer trött. Halv två börjar textlektionen och efter det ska jag gå och ta svinvaccinet och jag är jättenervös. Har någonslags ta spruta-fobi och det brukar oftast sluta med att jag börjar gråta och det vill jag helsssssssssst inte göra då i en lokal fylld med andra människor. Mes. Sen tror jag att jag kommer få andningsvårigheter samt bli jättesjuk i ett år som dem flesta av mammas kompisar som har tagit sprutan. Men, man får väl ta det från den ljusa sidan? Slippa få svininfluensan och ligga inne med konstgjorda lungor låter rätt bra. Inte för att det händer alla men kör lite pepptalk här.

Men ja fan vad meningslöst babbel det vart här men skitsamma, ska göra mig lite kaffe så jag inte somnar istället.


Sliten


Har försökt skriva ner några vettiga rader här ett tag nu men ger upp så tänker bara skriva att min kväll har vart helt ok och nu ska jag sova.

-



LOVE HER:

http://www.youtube.com/watch?v=w1MJY0pgbNY

-

Har matteprov imorgon och har ett till matteprov på måndag och sen veckan efter det har jag ett till och sen kommer de två nationella matteprov-delarna innan jullovet. Vill typ dö för det är så mycket nu och för jag är så sämst. Tänker inte skriva mer nu för jag tycker själv det är jobbigt när folk bloggar om hur mycket dem har att göra i skolan men kände att jag ville skriva det endå för att verka som den fetaste dubbelmoralbruden, kanske?

Hehe

Sitter och skriver min book review till engelskan och känner mig så jävla lame för att jag sitter och pluggar på en lördag. Men what do to.

http://www.aftonbladet.se/wendela/article6122718.ab

Kul tycker jag

Still I'd leap in front of a flying bullet for you

Vafan, när började det snöa? Sist jag kollade ut var det, normalt. Nu är gården täckt av snö och snöflingorna är feta somfan. Haha jaha jaja ska sova nu för detta är meningslöst, godnatt.

-


Allting är mer eller mindre trasigt

Idag gick jag ut för första gången på 5 dagar och det var väldigt skönt må jag säga, men ingen praktik vart det då jag fortfarande inte är helt frisk. Men gick i alla fall till skolan och hämtade en bok som jag ska läsa till engelskan och den boken visade sig vara ca 500 sidor så jag får läsa ihjäl mig nu men jaja. Sen köpte jag mig en jacka också så jag inte blir sjuk igen, bra va!

Saknar förövrigt vissa människor så mycket så jag dör just nu, känns som att jag inte har träffat en endaste människa på ett år typ förutom min mamma och hon är ju inte så jättekul att umgås med i längden (haha) och tjoho vad jag är överdrivarn men man blir ju lite emo(tionalhardcore?) av att sitta inne och inte kunna röra på sig och bara allmänt må som en röv så vadå.


Hej jag blir aldrig frisk

Imorgon hoppas jag att jag kan gå till min praktikplats för detta är icke kul.


Om jag hade lite kraft kvar att ge dig, om jag hade lite hjärta att dela med mig, om jag hade lite kärlek så var den till dig


Mehhhhhhh

Ja. Såklart så vaknar man idag och mår som en riktig jävla bajshög. Skönt, älskar att vara sjuk. Speciellt på helgerna och sådär. Jag som skulle träffa Johanna och allt som jag inte har träffat på kanske ett år.

Blöh, ska äta glass och kolla på film samt tycka synd om mig själv hela dagen medans jag drunknar i snor.

Sjukhus

Ikväll har Paulina kollat på idol med mig och sen har vi köpt naturgodis. Har längtat efter att få träffa henne. Nu återstår det bara att sova, länge och inte bli väckt utan bara sova ut. Känner att jag inte alls mår bra och jag har nyst kanske 10 gånger dem senaste 2 minuterna och min näsa bara rinner, helt från ingenstans. Förkyldning hej. Dags att köpa mig en jacka eller hur var det?



Mmmmmmmmhh


Sjung en sång utan ord om ljusa nätter, sjung för mig igen du lät som snöfall



Lyssnar på Röd och får lyckorus i hela kroppen när jag tänker på att man ska se dem i Februari igen. Åh vad jag längtar. Älskade Kent!!!!

Hahahah



Kollar ju alltid innan jag somnar.

Det är inte lätt när det är svårt

Väldigt ofta går det förbi folk, mest gubbar, som säger "Fryser du inte flicka lilla?" Jo det gör jag, jämt. Måste verkligen fixa pengar till en jacka innan jag dör. Men hatar ju att köpa jackor, hittar aldrig någon fin.

Nu ska jag äta äcklig mat och sova en stund. Sova middag typ. Tycker man borde sova middag oftare.


It's not you, it's them that's the fake. I won't mess with your escape, is this really your escape?


Påhp/påhparn





Igår var det halloweenfest/kväll/firandes (whateverrr!) nummer 2 och jag var en jättefin poppare. Roligast var nog att åka bussen själv ut till Melanie, tror jag aldrig fått så många konstiga blickar i hela mitt liv. Haha dumt ju, tänk om jag var en poppare på riktig då.... Kvällen var jättebra i början men slutade som katastrof och jag tror jag har blivit sjuk av att stå ute i isdugg och yra på stan. Rösten är ju inte hundra i alla fall. Nåväl, nog om detta. Ska göra oboy och mysa med katten och kolla på film istället.

RSS 2.0