"Jag är en vampyr!!!"





Det är inte lätt när man blir väckt ca 9 på morgonen av gapande grannar och en gapande katt som står och klöser på dörren samt en mamma som står och nyser ner hela lägenheten. Känner mig som ett riktigt rövhål och kunde inte somna om heller. Blir att hoppa in i duschen nu och sedan lite halloween firandes ikväll med. Annars kan jag ju alltid skippa duschen och komma som jag är så slipper jag fundera på vad man ska klä ut sig till. Haha en riktigt skabb-zombie.

Vidr

Var nyss rätt glad och peppad på halloween och allt och nu är jag bara sjukt jävla irriterad och arg och vill slå någon. Vafannnnnn då. Ska kolla på scubs nu och lugna ner mig.

Take me out tonight, where there's music and there's people and they're young and alive



Den här tjocka katten har just nu tagit över hela min säng ungefär och jag tänker nu putta undan honom och sova jag med. Gonatt. (Gulligull-bild)

Röv



Fick för ett tag sen värsta suget efter oboy och gick till ica och köpte, men den blev stark och nu känns oboy bara äckligt. Jobbigt. Förstörde ju allt.


Lov1

I helgen har vi firat Melanies kusin och det var kulkul, dock så var djsnubben väldigt seg och han vart väl lite irriterad då vi gick fram och tjatade tusen gånger att han skulle byta musik. Men kändes inte som att Markoolio var grejen så vad var problemet då. Igår kom Paulina hit och kollade på love actually med mig och denna morgon la jag en spindel i hennes hår (en plast) så hon nästan började gråta. Haha gud vad jag är elak. Nu har Paulina gått och jag ska städa mitt rum, hoppas jag inte hittar spindelnät vid min säng igen.


När snön försvinner är det vi som ligger kvar med listan under armen med alla dom som aldrig sa förlåt



Blogg.se är riktigt segt just nu och det är jävligt jobbigt. Ska sova nu fast först ska jag kolla på how I met your mother. Föressten så smakade jag den omtalade marabou vinter idag, den var fan vidrig. Herrå!

Tråkbloggen

Jaha idag har seriöst vart världens sämsta dag, just nu känns det bara som att jag lika bra kunde ha legat kvar under täcket hela dagen. Men imorgon är det fredag och det är ju helt jävla underbart, plus ett helt höstlov på det som kommer bli great.
Imorgon på svenskan ska vi forsätta kolla på en jättefin b-film från 1984 som är på isländska, "Korpen flyger". En film fylld med ketchupblod och härliga keyboard-melodier. Denna korpensnubben verkar också återkomma från de döda som någonslags Jesus vad jag kan uppfatta ifrån klippet här nere, spännande.



"They tortured him and asked WHO ARE YOU?" Hahaha


Söt


Nähmen



Frysen gick sönder på mammas jobb så det var bara att ta hahah. Glad jag blev!!!!!

Blä



Är och har varit så himla kall hela dagen, är helt jävla frusen. Vill gå runt i en stor overall helt seriöst, FAN va skönt. Sen när man är inne så drar man ner överdelen och sen hör alla när man kommer för det låter det sådär när man går. "Schhhh shh hshhh" Precis som på dagis.

"Du vet sånt där papper man har på plåten när man ska grädda pepparkakor eller något, kan man ha sånt papper i ugnen?"



Vill så gärna ha ett par dr martens men vilken färg??? Dem rosa är ju typ dem finaste jag sett, kanske ska försöka skaffa mig ett par sådana? Ah får se, ska sluta leka modeblogg måste faktiskt skriva mitt tal till engelskan nu.

Oxpassen

Har hysterisk hicka och jag får panik för jag tror alltid att jag ska dö när jag har hicka för den slutar ju aldrig. Dricker vatten, håller andan, försöker få någon att skrämma mig. Men nä. Sen såg jag i en bok som jag hade att en snubbe hade haft hicka i typ 70 år och massor skit och det är ju fan helt sinnes. Ja, det jag vill komma fram till i detta meningslösa inlägg är att jag hatar hicka.

136



<3<3<3


Japp



Har nu börjat läsa resten av Twilight böckerna eller vad man ska kalla dem och det är ju så braaaaa, ska fortsätta läsa nu och försöka somna. Peppar inför ny skolvecka imorgon, känns skönt. (Ironi hehehee)

Babygirl


Och min grogg liknar en laddad pistol när jag sjunger den blå himlen blues

Vem kan egentligen glömma idol-året 2004 då faktiskt jag och Jenny satt hemma hos mig och röstade på Darin för alla våra mobilpengar vi hade kvar. Sen så stod det i tidningen dagen efter att sms-rösterna inte hade kommit in så det var troligtvis därför inte Darin vann, hahahah</3 Ja, men jaha. Rätt ovärd kväll, kom bara på dedär för min kväll har mest bestått av idol. Och chips, hehe. Tråkigt liv jag har. (</3)


Jonathan Johansson

Över taken slocknar stjärnor vi inte visste fanns
och spökerna kommer, stannar och försvinner
och gatorna är tomma men vi kan hålla i varann
i vad vi än förlorat och vad vi kanske vinner

En tidig morgon, född till tönt





Kent, Röd. 6:e november. AWESOME! Can't wait!!!!!!!!! Ses i Stockholm.


Drag and drop it, zip - unzip it



Nya skor har jag, finfint. Hehe. Har köpt två par skor under två veckor, måste skärpa mig lite. Har ju egentligen inte råd. Men jaja, nu måste jag faktiskt kila iväg! Paulina väntar på mig.

Vagörudå

Sitter och dricker kaffe och lyssnar på fin musik och känner mig utvilad och glad, borde ju minst sagt vara utvilad med tanke på att jag somnade vid elva igår. Haha, trötttjej eller! Ska strax duscha och sedan måla naglarna och såntdär. Sen ska jag träffa Pauligirl. Hejrå!

Idol-fail



Hahahah nejmen gud. HAHAha

Dididididi

Äntligen helg. Äntligen hemma från skolhelvetet. Dock har jag typ tusen grejer att göra fortfarande meeeeeen det puttar vi undan sålänge, idag finns det inte mer. Snart ska jag hämta någon onyttig mat för jag känner att jag är värd det. Sen drog man ju också in till godisland påvägen hem och köpte ännu mer onyttigheter. Somsagt så rullar jag ju snart fram.

Inne i godisland stod även ett gäng P13 vid bilgodiset och sa: "Rosa rattar. Ska du inte ha lite rosa rattar? HALLÅ HALLÅ ROSA RATTAR!!! ROSA... RATTAR. HAHAHAH!" Liksom hallå jaa hela affärn har fattat det är inte kuuuuuuuul. Aja. Herrå.


RSS 2.0