16/




Nu har jag äntligen, äntligen lov. Hur skönt! Hade enbart två lektioner idag och på engelskan hade vi nationella muntliga. Hazel undrade varför jag pratade med amerikansk accent och vart den kom ifrån? Haha fattade ingenting, ska man snacka brittiska eller..... Jaja tyckte bara det var konstigt. Vill sova en stund nu.

Och om du kommer som du är, vill jag va ditt måste och begär. Om du kommer som du är, lär mig andas i din tankevärld. Var en nyhet bland det gamla när man tröttnat på allt det andra.



Är trött och kaffesugen och njuter av ljudet av Joakim Thåströms röst i högtalarna. Vädret är underbart och snön är snart borta, tänker inte klaga på någonting idag. Ska göra kaffe nu!

//


Earth hour.

Ozzy????

??????


Helgen vart inte riktigt som planerat men vart awesome ändå, med bästa bästa Pauli. Har skrattat och varit glad och har dessutom äntligen rett ut saker och ting. Känns så braaaa. Om två dagar är det lov också, kommer bli bäst. Tjoho, nu ska jag sova och bort från den här stolen innan jag får permanenta ryggproblem.


Jenny:


Sharing different heartbeats




(Chillade lite i Paulis nya lägenhet, är lejon men ser mest ba tard ut) Idag har jag pluggat hela dagen, skrev fem läsloggar som skulle skickas in idag. Fem sidor vart den, bara för det skulle vara en läslogg per sida. Fan jobbigaste jag gjort på länge, men nu är jag bara glad för jag är klar! Hehhehe.


I helgen drack jag vin, mådde bajs och kollade på jurassic park (med dinosaur-lover)



Har massor med bilder men jag orkar inte lägga in dom på datorn. Hehe lat!!!!!!! Ska göra det idag.

Mum-lektioner <3



Haha, min mamma tycker facebook smileys är söta och svarar oftast väldigt kortfattat vilket jag tycker är roligt. Sitter förövrigt och dör i skolan men slutar snart!!!

Cowboys & dinosaurs



Sitter och skriver ett personligtbrev och hoppas somfan nu på att jag får jobb i sommar, jag måste ha jobb i sommar. Känner mig annars glad och positiv idag och skiter på mig när Paulo Robertos reklam kommer på spotify, NU SKA FETTET BRINNA!!!!!!!!!!! Måste han alltid vara så arg? Nåväl, ska fortsätta nu.

Just give me something I can't destroy


"Kakan, det känns som att du är cp"

Förra helgen drack jag vin med massor med fina tjejer och Jenny var helt cp och sprang runt med en tidning hon hittade på Paulis toa där det stod "Rädda korallerna, de kan rädda dig!" och jag vet inte vad men jag vill skriva det här ändå. Haha, rolig hon är.

S/08


123



1. Alice i underlandet igår var bäst!! Vill se igen. Åh.
2. Idag råkade jag halvsova i min katts upphostade torrfoder, det var mysigt. (Har tvättat mig nu)
3. Är sliten, stressad och ful nu för tiden hela tiden. Måste sova mer.
4. Jenny och jag hann räkna säkert över 20 pers idag som hade converse på sig, på kanske bara 5 min. Mest vita, såklart.
5. Imorgon blir kul! RnB är bäst när man är full.
6. Jennys katt Bullan på bilden =) Soo kawkbloggah style!

Ikväll:



Hihi, äntligen.

Albumcover



Coolast i världen!!! Överst Jenny, sen Paulina och sen jag (skorna<3) och nä, vill nog inte lägga ut den ocensurerad.


01/1999

Det va' jag som höll en spegel, en spegel höll jag ner.
Och allting som ni såg där, va sånt ni ville se.
Glöm allting som ni lärt er, glöm allting, det va' fel.
Alla namnen som ni gett mig, alla namnen som ni skrev.

Det är ni som är dom konstiga, det är jag som är normal.
Det är ni som är dom konstiga, det är ni som är som jag.

Har kiss i väskan



Köpte det suraste jag kunde hitta (förutom majsboll) och höll på att dö över hur sugen jag var. Bäst. Har prov om William Shakespeare imorgon, så jag måste väl göra lite nytta nu när jag äntligen fick igång min värdelösa dator. Sämst. Tur att jag har mitt godis i alla fall, heheeeeeeeeeeeeee. Vill egentligen bara lägga mig ner och sova en stund.

I'm a goddamn marvel of modern science.



///

1. Hade inga lektioner idag, tur att jag inte gick till skolan då.
2. Tvn funkade inte imorse tack vare bajssnön så jag kunde inte göra vad jag älskar att göra på morgonen, eller vid lunch, nämligen äta banan med fil samt dricka kaffe samtidigt som jag kollar på Ellen's.
3. Gjorde klart min artikel idag, det var skönt för jag har puttat upp den i ca två månader nu.
4. Tycker inte tjejer som sjunger med när låten tik tok kommer på är häftiga, tycker ni är pinsamma. "Ke$ha" är sämst.
5. Har på mig mitt favorit rosa nagellack igen som jag hittade på tuna park. Hihi.
6. Har världens mysigaste katt som sitter och myser i mitt knä just nu när jag skriver detta. Bamse, heter han.  
7. Tycker det är tråkigt att blogga nu för tiden!!!!!!!!!! Gillar det inte längre. Vad ska man göra för att få det att bli kul igen? Köpa en webcam och lägga ut tusen oseriösa bilder och videoinlägg?
8. Min blogg blir bara fulare hela tiden.

RSS 2.0