Godnatt hejdå

Har haft ett jävligt bra lov och en jävligt bra helg. Har köpt massor med grejer till mig själv, ätit god mat, umgåtts med bra människor, sett kent och sovit. Tråkigt att det är slut, tycker jag. Är ju bara trött och grinig på vardagarna när jag går i skolan.


Du och jag ska aldrig dö


Alla har fel



Idag har jag bakat muffins med dumle i, asgoda vart dem! Kom över på en kopp kaffe? Någon? Nä, skoja ba. Imorgon ska vi hämta våra entrébiljetter och på torsdag blir det Kent. Längtar somfan faktiskt.

///////




Känner att det är rätt onödigt att sitta och klaga på snön för alla vet ju redan att den är sjukt jävla kall, sämst, ful, äcklig, jobbig osvosvosv.

Hello india



Fatta att jag har lov och det är bäst. Hade bara en lektion idag, sen slutade vi. Framkallade enbart bilder vilket jag råkar tycka är jätteroligt, förutom när ramarna bli snea!!!!!!

Nu i helgen vill jag dricka lite vin, vara bekymmersfri och må allmänt bra.  
Saknar Paulina också, känner mig lite bar, naken, exposed, rädd, nervös nivet utan henne.......


Schol sugs!



TJENA Dagbok.
Jag har inte skrivit i dej på ett år! Skoja!
Men det är för jag har inte orkat. "Sorry" Men i alla fall. Vet du nu har skolan börjat! Den börja 8/01 ooh! Jag hatar skolan det är ett fängelse!

Se ya!/ Cassi


Hahaha Paulina och jag hittade 7 gamla dagböcker från när jag var liten förut. Bilden tillhör det såkallade dagboks inlägget då, det är alltså jag i skolan, "fängelset". Älskar förövrigt att jag skrev i den som att den var en person, haha jag menar skriva "sorry" för att man inte har skrivit på ett tag är ju rätt speciellt. Fast så kanske alla var??? Haha vad vet jag.


Så jävla fint bara


Jag är ett levande bevis på allt fel och allt rätt



Gillar att klicka hem presenter till mig själv då och då, eller vad man ska kalla det hehhhh. Längtar tills denna landar i brevlådan! En bok om en fin man, kan man också kalla den. Nu blir det sängen och scrubs efter en konstig och jävligt lång dag.


(ångest-inlägg)

Pluggar. Helveteeeee vad mycket jag har att göra. När jag är klar med allt plugg och allt har lugnat sig lite ska jag titta på detta inlägg och tänka: vad skönt att dedär är över! Haha, längtar redan.

///



Godis + kanske lite chips + Harry Potter + Jenny = asvärd fredagskväll. Jenny får mig alltid att skratta så extremt mycket, det som är bäst med henne.

Ska måla mina naglar (som ni ser på bilden är väldigt nödvändigt hehe) och fixa till mig lite nu. Min äckliga huvudvärk som jag har haft hela dagen har äntligen släppt så nu känns det som denna kväll kommer bli helt ok faktiskt.

Build me up to knock me down, I'm all yours



Åh, jag känner mig som en nykär 14-åring igen

/Tussan

Sitter med världens jävla mensvärk och med en tuss i näsan. Näsblod, så jävla typiskt mig. När kommer jag i den åldern då jag slutar blöda näsblod så ofta egentligen? Aldrig tydligen. 

Drömde att jag var med i paradise hotel inatt. Haha, det var roligt.

Nöjda



Bra: januari, årets äckligaste månad är nu över. Vår snart! (typ!!!!!)
Bäst: måndag = paradise hotel

RSS 2.0