A

Är sjukt uttråkad och sällskapssjuk just nu. Vill att Paulina ska vara här och skratta åt töntfilmer och dricka vaniljte med mig på ballen och gå runt och fråga om hon får ta en macka, eller lite juice. Aja. Klockan är ju ändå snart 12, kanske lika bra att sätta på en film och gå och lägga sig till sängs? Själv. Möhöh

What keeps you up at night, Mr. Dillinger? - Coffee.


Var på bio denna kväll. Asvärd var den! Johhny Depp är nog den sexigaste mannen i hela världen, skojar inte! Min man, kan man ju alltid önska.


Ta den alltid med i din hand, ta den alltid med överallt. Jag önskar dig allt vackert, för du är det bästa som jag vet.



Alexandr

Nu ska jag lägga mig i sängen och kolla på massor sex and the city. Vart jävligt sugen så det blir asbra. Godnatt.


Du är både idiot och jävligt ful

Seg dag bestående av svininfluensahysteri och Beck. Krya på dig min vän!


Roliroliroli #2


GRATTIS F17


Mr. jones

Tråkigt väder då. Sitter bara här och lyssnar på musik och lilla Paulina sitter ute i vardagsrummet och lackar på fjärrkontrollen. Snart ska vi titta på någon film och äta chips. Jaaaaa ensamma är vi också hemma, skönt! Mamma är i nån stad och gör någonting. Igår träffade jag massor med bra tjejer och hade det bra, det uppskattas alltid. Tänkte lägga in några bilder men får inte in några bilder från kameran, så ni får klara er utan hehe. Herrå.


Roliroliroli


Jenny tappade glassen hahah

Hassle

Fick aslite pengar idag när jag städade så fint, suxxx. Tänker inte ens berätta hur lite. Såg världens snyggaste kille när jag igenom stan sen, tror jag till och med blev lite röd i ansiktet hahah </3  Var så äcklig och ofräsch också när jag gick hem, hade ju precis städat och grejer. Ajaa ok och egentligen? Nu ska jag duscha, äcklig och svettig som tusan fortfarande. Sen ska jag träffa Jenkanbenkansnuttanpluttan!

I'll let you be in my dreams, if I can be in yours

Var ett tag sen jag skrev här känns det som, vet inte riktigt vad jag ska skriva? Hela veckan har jag ungefär umgåtts med Paulina och vi har fan haft det asbra. Hon åkte till sin mamma idag så nu känns det lite tomt och tråkigt. Men jahap, imorgon ska jag i alla fall upp tidigt och städa igen och få pengar! Awesomee


We'll never see this place again






Idag har jag städat och fått pengar. Vart jättefint, jag är fan duktig på att städa hehe. Träffade ju mormor och hon är så gulli och gör så god mat och är så sötsnällbäst. Hon sitter i rullstol just nu, tycker synd om henne men hon är glad ändå. "Nejmen det rullar på!" Som hon sa. Fattar ni? Hon rullar ju, haha!!!!!!!!!!

Idag gick jag även upp 9 på morgonen första gången på ett bra tag. Tro3tt_tjej92_wants2go2bed
Skönt ändå, kan jag sova tidigt!

hejhej

Hemma hos Mellis igår och dansa till Michael J. Mellis kan the moves. Hahaa aa. Paulina säger att jag ska skriva "dehär var en liten uppdatering från mig, Kakan."


söt du e paulina


Det lät roligt


Träffade föressten äntligen Jenkan idag, det var roligt.
Hahah bilden <3 Vågar inte ladda upp den större än så.

Smile tho' your heart is aching

Åh va ledsen jag är. Igen. Satt och kollade på hela Michael Jacksons minnesstund på 4an, så synd :(((((((((( Höll på att dö när hans dotter tog micken :(((( Åskar somfan också vilket gör mig lite rädd, men regnet är ju mysigt.

I want it back

Har världens fetaste myggbett som aldrig slutar klia och det gör mig fan galen. Mina pengaproblem kan även vara lösta nu! Ska åka och städa/rensa ogräs någongång i veckan och få en ordentlig lön! Bra. Mamma är också på världens bästa humör nu och det känns bra. Hon hade till och med köpt min bästa parfym till mig när hon kom hem, bara sådär :DDD

".....Döden?!"

Helgen har vart asbra, och lite sjuk. Solig och regnig (somfan) också för den delen. Har nog aldrig vart så spänd som i lördags, är väl inte rikigt över min åskrädsla ändå? Medan en satt och gömde sig satt en annan och sa att det var mysigt, medan en annan satt och skratta.

Jag och Paulina kände för en filmkväll också och köpte värdaste filmerna ever, Grease och en norsk film om tuffa tjejer som ska bli tillsammans med häftigaste killen i plugget osvosv, ääh låter skittråkigt men värt somfan!!! Grease är ju även <3 Bäst. Ska kolla på den nu tror jag igen haha och sova, är väldigt väldigt trött.




Kakan jag vill åka till arvika...

???????????????????????????????????
???????????????????????????????????
???????????????????????????????????
???????????????????????????????????

Finns ingen som förstår hur irriterad jag är just nu.

-

Har solat och jag har jättemycket fräknar, åhej vilken sommartjej jag är då.



40

Fläkten åkte i golvet och gick sönder, bra kakan!!!!!!!!!

RSS 2.0