Det är ni som e dom konstiga, det är jag som e normal


Är heeeeeeeeeeeelt slut. Fast ändå rätt så glad. Men mest glad över hur sjukt billigt det var på skivlagret på tuna park som har galen utförsäljning. Ett tipz till alla coola e-tunare.

"Länge leve kungen"

Har haft väldigt mysiga dagar på sistonde. I onsdags fick jag äntligen träffa min gamla vän Johanna och det kändes bara så himla bra. En underbar person är hon och det gör mig bara ännu mera arg över att vi har varit så dåliga på att hålla kontakten. Även fredagen spenderades tillsammans! Nu är jag väldans trött och ska putta bort Bamse lite som för tillfället tagit över min säng, och sova jag med. Godnatt.

Just nu


Sitter och avnjuter en kopp kaffe, som jag förövrigt matchar sönder med mina röda naglar + ring (hehe!) och strax ska jag ge mig av för en trevlig filmkväll. Det gillas. Herrrrå!

Skrattar åt mig själv




Idag bestämde jag mig att jag ville göra muffins. Min smet såg inte bara ut som bajs utan smakade även bajs, men jag var ändå positiv och stoppade mina bajsmuffins i ugnen och väntade. Har ju gjort muffins förut som har blivit jättegoda.

Tar ut dem - ser helt ok ut! Inte någonting att hänga i granen direkt, men ändå.

Stoppar in en i munnen. Mmh, bajsmuffins vare ja... *Spottar ut*


Hahaha, åh vad less jag blir. Smart jag är liksom som stoppar in äcklig smet i ugnen?! Jättesugen som jag är på hembakat sitter jag här nu med mina äckliga bakelser, besviken och illamående. Vad göra nu?

Glad:




Idag hämtade jag äntligen min studentmössa. Det känns så himla roligt och knäppt. Just nu ligger den i kartongen, jag vill typ inte ens röra på den. Den måste liksom vara perfekt tills det är dags. ÅH vad jag längtar.

Lov fick vi också idag, så skönt. Det är nu alla kommer att säga: det är ditt sista sportlov någonsin, njut av det.


Trött:



Somnade nyss till några sekunder. Inte ok. Skolan tar kål på mig. Ska nog sova en stund, fast först ska jag äta.

Kawkz videobloggar



Den nya datorn kom idag, det var tydligen såhär kul.

Hahaha åh jag är så lame.

Dagens bästa:

Idag vaknade jag till ljudet av trummor. Trots att mamma har ringt och klagat och hyresvärden sa tydligt att man inte får spela trummor i en lägenhet (fattar väl vem som helst?!?!??!) så slutar inte mina grannar spela trummor på morgonen, dagen och kvällen. Det är barn btw, så ni kan ju tänka er hur det låter.

ÅhhhhhhhhhhhhhhHHHHHHHHHHHHHH!!!!!!!!! Älskar mitt liv. Herrå.

RSS 2.0